D. 4. maj 2024 er det 15 år siden Aftenskolen Magnum Opus startede op – dengang med ca. 10 hold på programmet. I dag udbyder skolen ca. 150 hold og har fået egne lokaler på Vejlevej, og har derudover udvidet med en Svømmeklub, en Keramik- og tegneskole samt en Yogaskole i Fredericia og Silkeborg.

Der er fart over feltet i Aftenskolen Magnum Opus, som nu råder over egne lokaler til deres hold på landjord som Stimulastik, Efterfødselstræning, Yoga og hensyntagende hold for folk med osteoporose, kroniske smerter med mere. Derudover har de deres kreative keramik-, tegne- og malehold i Keramik- og Tegneskolen, samt deres vandhold spredt ud over alle byens bassiner, herunder Baby- og Familiesvømning, Varmtvandstræning samt Svømning for børn i alle aldre.

Aftenskolen Magnum Opus har helt fra begyndelsen arbejdet på at udbyde hold af forskellig art med dygtige, uddannede instruktører til borgere i alle aldre. Visionen er at formidle undervisning og oplevelser, som styrker den enkeltes livsglæde og medvirker til personlig og faglig udvikling.

I anledning af aftenskolens 15-års jubilæum afholder de åbent hus med reception i deres lokaler på Vejlevej 65. Udover receptionen er der mulighed for at afprøve forskellige hold i de to sale og vores babyunivers, blandt andet Børnetummel, Børneyoga, Yoga og Powetraining samt foredrag om antiinflammatorisk kost.

Dørene åbnes kl. 10.00, hvor de forskellige hold starter op, og receptionen afholdes kl. 15.00-16.00. Aftenskolens bestyrelse og instruktører håber at se så mange, som muligt – både børn og voksne – så dagen bliver en festdag.