På dagens døgnrapport er der blandt andet et indbrud i en varebil, hvor der er stjålet værktøj.

Vicepolitikommisær hos Sydøstjyllands Politi, Finn Ellesgaard, oplyser at der har været indbrud i et rækkehus på Jens Baggesens Vej. Det er sket mellem fredag klokken 10:00 og frem til mandag klokken 11:30, hvor man er gået ind i haven og har opbrudt et vindue til soveværelset med et koben. Under indbruddet er der ikke stjålet noget.

I Sanddal har der været indbrud i en villa. Det er i tidsrummet mandag klokken 08:00 – 21:40, hvor man er kommet ind fra bagsiden af huset og har opbrudt en terrassedør med et koben, og efterfølgende har stjålet et kamera og parfumer.

Den sidste hændelse på døgnrapporten er et tyveri fra en Opel-varebil på 6. Julivej. Det er sket mellem søndag klokken 12:00 og frem til mandag klokken 07:00. Med en skarp genstand har man fået låsen op, og har stjålet værktøj, der lå i bilen.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.