Lørdag den 5. oktober blev en festdag for dansk rugby, da Danmark vandt over Finland i første kamp af den nye sæson i Rugby Europe XV Conference 24/25. Kampen blev afholdt på Erritsø GIF Rugby’s hjemmebane i Fredericia under perfekte forhold med høj sol og et entusiastisk publikum. Med et fyldt stadion blev rammerne sat for en intens og underholdende rugbykamp.Danmark mod Finland: Kampens forløb

Finland lagde stærkt ud og pressede Danmark i de første 20 minutter, hvor det danske forsvar blev sat under hårdt pres. Men et imponerende defensivt arbejde sikrede, at Finland ikke formåede at komme på tavlen. Efter et kvarters spil vendte kampen, og Danmark begyndte at finde sit spil frem.

I det 23. minut fik Danmark endelig hul på bylden, da Mads B. Jørgensen scorede kampens første try, hvilket gav Danmark en 5-0 føring. Kort efter, i det 28. minut, udbyggede Simon Holm føringen med endnu et try, så stillingen ved pausen var 10-0 til Danmark.

Pausestilling: 10-0

Anden halvleg startede lige så intenst, som den første sluttede. I det 46. minut udnyttede Cassius Deschamps et straffespark, hvilket øgede Danmarks føring til 13-0. Finland kæmpede fortsat for at få deres spil til at fungere, men Danmarks aggressive spil og høje tempo gjorde det svært for finnerne at skabe chancer.

Endnu et straffespark fra Cassius Deschamps i det 57. minut bragte Danmark yderligere foran med 16-0. Herefter åbnede kampen sig endnu mere op for Danmark, og i løbet af blot syv minutter cementerede holdet sin sejr. I det 61. minut scorede Federico Andres Haedo et try, som blev fulgt op af endnu en try fra Cassius Deschamps i det 65. minut. Simon Holm konverterede succesfuldt begge forsøg, og pludselig var Danmark foran med 32-0.

Danmark fortsatte med at dominere, og i det 67. minut kom Federico Andres Haedo endnu en gang på tavlen med et try. To minutter senere konverterede Simon Holm endnu en gang, og Danmark øgede sin føring til 39-0. Til sidst rundede Christian Philip Jørgensen scoringen af med endnu et try i det 70. minut, hvorefter Simon Holm konverterede for tredje gang i træk.

Slutresultat: 42-0

Danmark leverede en fantastisk anden halvleg, hvor de scorede hele 32 point. Simon Holm blev dansk topscorer med 14 point, hvilket understreger hans afgørende rolle i holdets succes.