FC Fredericia møder søndag FC Roskilde på udebane, og ender det med en fredericiansk sejr er Jonas Dals mandskab på førstepladsen, men opgaven bliver ikke nem, da anfører Christian Ege sidder over med karantæne.

Efter sidste søndags sejr mod Kolding på 4-3 skal FC Fredericia igen i aktion. Det sker mod FC Roskilde på udebane, og det er ikke et hold, som FC har den bedste statistik imod. Senest blev det til et 3-2 nederlag og i kampen inden blev det til et fredericiansk nederlag på 1-7.

“Vi skal gøre noget andet end de sidste to gange vi har mødt dem. Det sket ikke det samme hold, da der er sket en stor omrokering , og det har vi kigget på. De har haft mange udskiftninger på holdet, og det er som at møde et nyt hold i rækken. Det eneste, som vi er vi er vant til ved dem, er at det er det samme stadion, og derfor har vi haft Morten over at se en kamp med dem, og vi har også set video på dem,” siger Jonas Dal ti FC Fredericias Facebook-side.

FC Roskilde har i den her sæson fået godt gang i målscoringen. De snitter knap to mål pr. kamp, og det er noget FC Fredericia er opmærksomme på.

“Vi skal være dygtige nok til at lukke dem ned, og sørger for, at de ikke får store chancer. Modstanderen får store chancer, når man taber bolden i opbygningen, og det skal vi være obs på ikke sker, da de har spillere som ellers kan gøre ondt på os. Når de spiller bolden op bagfra skal vi så rigtigt, når vi skal stå i den defensive organisation,” siger Jonas Dal.

Til kampen er FC Fredericia uden anfører Christian Ege, der i de seneste kamp har dannet duo i midterforsvaret med Erik Nissen. Den tvungne ændring håber Jonas Dal ikke får betydning.

“Mathias “Malte” Johannsen er ved at være klar igen efter en dum ankelskade, som han fik for nogen tid siden. Vi håber, at han er med igen og kan afløse Ege direkte i midterforsvaret. Ellers har vi andre i truppen, der er klar til at overtage,” slutter Jonas Dal.

FC Roskilde og FC Fredericia tørner sammen klokken 13:45 på Roskilde Idrætspark.

https://www.facebook.com/menyfredericia/