Normalt efterlyses politikere ikke, men i det her tilfælde efterlyses Ole Steen Hansen (A), Palle Dahl (DF) og en Vibe Dyhrberg (A) alle sidder de i børne- og skoleudvalget.

Det viser en vis ligegyldighed over for de mest sårbare elever og deres forældre.

Der var nemlig inviteret til et såkaldt dialogmøde med forældre, skolebestyrelse og det politiske udvalg, nå ja det var ikke alle forældre der var inviteret kun udvalgte.

Her kunne det være interessant at få oplyst, hvem der havde bestemt, at alle forældre ikke var velkomne. Var det udvalget eller forvaltningen

Ole Steen Hansen er formand og Cecillie Roed er næstformand i udvalget og har derfor et ansvar for, at alle kan deltage og OSH har da også lagt ud med, at alle forældre skal høres, men det blev de som bekendt ikke

Hvem bestemmer forvaltningen eller udvalget – gæt selv. Der er ingen præmie. At forvaltningen er ret begejstrede for en løsning med Bøgeskov Skole udløser heller ingen præmie.

Lærerne har selv foreslået en løsning med barakker på den p-plads, der er blevet anlagt ved Kommunikationsvej og hvad vigtigt er, at forældrene bakker op. Det har de, fordi de kender deres børn bedst. Børnene har udfordringer med at sidde stille, hvilket er ligm ed konflikter børnene imellem. De sårbare børn har glæde at være sammen med Legepatruljen, især de store børn er gode rollemodeller for dem. Børnene undgår et skoleskift. De fleste af børnene har nederlag med fra andre skoler og derudover er et skoleskift ikke godt for sårbare børn.

Vil vi give dem flere nederlag og hvad med medicin der er afpasset efter den tid, der bruges til at komme i skolen. Så kunne jeg her til morgen i radioen erfare, at Søren Larsen (A), lovede barakkerne væk til de flygtninge fra Ukraine. Så tænkte jeg ved mig selv, det kan ikke passe, at der ikke kan findes et andet sted til flygtninge fra Ukraine.

Må jeg hermed forslå Kulturkasernen, der er ikke taget meget i brug der endnu. Imens flygtningene er der, kan udvalget passende se sig om efter nogle medlemmer, for hvor er kvinderne, de unge og alle de andre, men de er måske ikke fine nok – hvad ved jeg.

Men jeg ved, at børnene fra Frederiksodde bliver taberne, hvis ikke politikerne beder forvaltningen om en bedre løsning, så ender de på Bøgeskov Skole. Ender de der, så har politikerne tabt sammen med børnene.