Spanien vandt lørdag aften 1-0 over Danmark i Nations League, hvilket sender danskerne ned på en andenplads i puljen.

Kampens eneste mål blev scoret af Martin Zubimendi med 10 minutter tilbage, da han med et drilsk skud passerede Kasper Schmeichel. Bolden knækkede en smule og trillede under Schmeichel, der vil ærgre sig over ikke at have reddet den.

Danmark havde ellers flere gode momenter i kampen. Allerede efter to minutter fik Kasper Dolberg en mulighed fra en spids vinkel, men David Raya i Spaniens mål blev ikke for alvor udfordret. Kort efter havde Spanien en stor chance, hvor Alvaro Morata var tæt på at score, men hans forsøg gik lige forbi stolpen.

Spanien havde også et farligt forsøg lige før pausen, hvor den unge Lamine Yamal løb fra Victor Kristiansen, men sendte bolden over mål. Danmark forsøgte at spille sig ud af Spaniens høje pres, men kom under stort pres i anden halvleg, hvor Spanien kontrollerede spillet. Zubimendi’s mål blev afgørende, og Danmark kunne ikke svare igen, hvilket betød, at spanierne fik deres sjette sejr i træk mod Danmark.