Danmark sikrede sig et vigtigt point i tirsdagens Nations League-kamp mod Schweiz i St. Gallen, hvor de efter en intens kamp fik udlignet til 2-2 takket være en sen scoring fra Christian Eriksen.

Det danske landshold leverede ikke deres bedste præstation, men formåede alligevel at kæmpe sig tilbage i opgøret, som bød på fire mål og et annulleret schweizisk mål. Resultatet betyder, at Danmark nu har syv point i gruppen, hvilket placerer dem komfortabelt over Schweiz, som ligger sidst med ét point.

Schweiz åbnede kampen bedst og udnyttede danskernes usikre forsvarsspil tidligt. Efter 25 minutter fik Remo Freuler pludselig frit løb i feltet og bragte Schweiz foran med en kraftfuld afslutning, som Kasper Schmeichel i det danske mål ikke kunne gøre noget ved. Det danske hold blev tydeligt rystet, men svarede hurtigt igen.

Kun halvandet minut senere tog Christian Eriksen et hurtigt frispark, der fandt en fremadstormende Gustav Isaksen, som med stor kølighed scorede sit første mål for landsholdet ved at sende bolden gennem benene på den schweiziske målmand Gregor Kobel. Det satte danskerne tilbage i kampen.

Rasmus Højlund havde efterfølgende en stor mulighed for at bringe Danmark foran, men Kobel stod denne gang i vejen. I stedet gik Schweiz til pause med en føring, efter Patrick Dorgu begik et klodset straffespark lige inden første halvlegs afslutning. Zeki Amdouni omsatte straffesparket sikkert til mål, hvilket gav Schweiz en 2-1 føring ved pausen.

I anden halvleg satte landstræner Lars Knudsen tre friske spillere på banen, men det var endnu en gang Christian Eriksen, der blev redningsmand. Efter 70 minutter fandt Pierre Emile Højbjerg Eriksen, som i det rette øjeblik udnyttede chancen til at udligne til 2-2 og score sit 43. landskampsmål.

Schweiz troede kort efter, at de igen havde bragt sig foran, da Zeki Amdouni scorede, men målet blev annulleret, da bolden forinden havde krydset baglinjen. Det gav danskerne lidt ro, og selvom begge hold havde chancer, endte opgøret uafgjort.

Med uafgjort er Danmark fortsat godt med i gruppespillet i Nations League. Holdet har nu syv point, hvilket placerer dem over Serbien, der tabte 0-3 til Spanien og dermed står med fire point. Schweiz ligger sidst med kun ét point, mens Spanien fører gruppen med ti point. Resultatet betyder, at Danmark stadig har en god chance for at avancere i turneringen, selvom der stadig er hård kamp om de øverste pladser.