Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Spirituskørsel

Lørdag klokken 19:40 blev en 60-årig fredericiansk mand standset i en bil på Vejlevej ved Den Gyldne Kylling. Det viste sig, at promillen var over det tilladte, hvilket den 60-årig blev sigtet for.

Der var endnu en spiritusbilist søndag klokken 00:08. En 32-årig mand fra Middelfart blev stoppet på Skærbækvej, og da han blev testet kunne man konstatere, at promillen var over det tilladte og sigtede den 32-årig mand for det.

Brand i bil

Imorges klokken 05:00 modtog TrekantBrand en anmeldelse om, at der var gået ild i en bil på Hannerup Engvej. Da brandvæsnet og politiet kom frem var bilen, der er en Ford S max, helt udbrændt. Politiet formoder, at branden er påsat og hører derfor gerne fra vidner, der har set eller hørt noget.

Indledte slagsmål på Old Irish

Til at slutte natten af på var Politiet forbi Old Irish Pub, hvor en forurettet havde fået en skalle uden at komme til skade. Skallen var tildelt af en 38-årig vejlenser der blev sigtet for overtrædelse af restaurationsloven og ved samme lejlighed er blevet tildelt karantæne fra det fredericianske natteliv i to år.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.