Den første uge i juli betyder fodboldskoletid. I Fredericia- og Middelfart-området er der gang i den tre steder.

I Fredericia er der traditionen tro fodboldskole i EGIF Fodbold og hos Fredericia KFUM, mens der i Middelfart er gang i den hos MG&BK på Færøvej.

Fælles for alle fodboldskolerne er, at de er for både drenge og piger, og for årgangene 2009 til 2016, og at de varer fra mandag til fredag i tidsrummet fra klokken 9:00 – 15:00 inklusive pauser undervejs.

Inkluderet i prisen for at deltage i fodboldskolen er en DBU-fodboldskolebold, en DBU-fodboldskole t-shirt, et par shorts, et par strømper og en DBU-fodboldskole drikkedunk. Man bliver derfor klædt på til ugen på fodboldskolen.

– DBU Fodboldskole er en fodboldfest, som vækker følelser og skaber magiske øjeblikke, så du får lyst til at komme igen og igen. Hvis der er noget, der går hånd i hånd, er det fodbold og kammeratskab. Fodboldskolen er et fantastisk sted at spille bold med sine venner og få nye kammerater. Her foregår alt i fællesskab, både lokalt og i samhørigheden af at være en del af noget større, oplyser DBU.

DBU Fodboldskole har spredt glæde over hele landet siden 1993. Gennem tiden har flere end 750.000 børn brugt deres ferie på grønsværen, og i år forventes over 26.000 glade børn at deltage i fodboldskolerne rundt omkring i landet.

Sidste års tal i Fredericia var, at der var 192 spillere i EGIF og 129 i Fredericia KFUM. Det forventes at være i samme leje igen i år, når fodboldskolerne starter op den 1. juli klokken 09:00.