Fra 1. maj bliver det igen muligt at opleve de vilde dyr i fire af landets største zoologiske haver og dyreparker, når Aalborg Zoo, Givskud Zoo, Odense Zoo og Zoologisk Have i København genåbner.

Beslutningen om igen at byde gæster indenfor er truffet efter, at Rigspolitiets retningslinjer er blevet opdateret. Her lyder det blandt andet, at zoologiske haver, safariparker og forlystelsesparker igen må holde åbent, og at det igen er tilladt at besøge dem, så længe sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger overholdes. Aalborg Zoo, Odense Zoo og Zoologisk Have i København har haft lukket siden 18. marts på baggrund af de anbefalinger, der på daværende tidspunkt kom fra regeringen og sundhedsmyndighederne. Af samme årsag har GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA indtil nu udsat sin sæsonåbning.

 Vi er i de fire zoologiske anlæg allerede nu i fuld gang med at sikre, at alle krav og anbefalinger fra politi og sundhedsmyndigheder bliver overholdt, så man kan få en sikker tur i zoo. Vi vil derudover også løbende være i dialog med myndighederne, så vi tilpasser forholdene, efterhånden som retningslinjerne måtte ændre sig.
 Vi opfordrer samtidig til, at vores gæster også hjælper med at gøre turen i zoo til en god og smittefri oplevelse ved at sikre god håndhygiejne og sørge for at holde afstand til andre. Har man symptomer på COVID-19, beder vi om, at man bliver hjemme.

Flere detaljer om åbningen i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA følger i morgen,onsdag den 22. April.
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer