Zederkof er Nordens største producent og distributør af teltløsninger til professionelt brug, og du har næsten med garanti søgt ly under et af Zederkofs telte til Rock Under Broen eller en af de mange andre festivaler, koncerter, udstillinger og udendørsarrangementer, som Zederkof har leveret til.

I weekenden inviterer Zederkof til åbent hus, hvor beslutningstagere fra virksomheder i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island, Tyskland og Holland kommer for at se og lære mere om de unikke teltløsninger, som Zederkof producerer og forhandler.

”Vi har aldrig fået så mange tilmeldinger så hurtigt. Interessen er enorm i år, og allerede nu er der dobbelt så mange tilmeldte som sidste år. Vi glæder os til at være vært, når hele branchen samles her i Fredericia,” siger medejer Peter Zederkof.

Private velkomne til lagersalg søndag

Zederkof importerer og sælger møbler og interiør af høj kvalitet, der kan tåle den slitage, som de bliver udsat for hos kunderne, der omfatter talrige restauranter, caféer, hoteller og events.

Men på søndag den 26. oktober fra kl. 10 til 12 kan private også komme og gøre en god handel på de solide møbler. Zederkof holder nemlig lagersalg for private som en del af åbent hus-weekenden.

”Mange fra lokalområdet har set vores showroom fra motorvejen og kender til Zederkof, og vi vil meget gerne invitere dem forbi vores åbent hus også,” siger Peter Zederkof.

Det er tredje år i træk, at Zederkof holder åbent hus. Lagersalget, hvor private kan gøre en god handel, tiltrak sidste år allerede inden åbningen lange køer af biler med trailere.