Den 14-årig youtuber og gamer, Vitus Ramsing, var torsdag forbi Urbania Street Food, hvor man kunne spille Fortnite mod ham.

Urbania har gjort det til en tradition at lave forskellige arrangementer i skolernes ferie. Vinterferien er ingen undtagelse.

Hele ugen har der været gratis popkorn, og fredag er der klippe-klisterdag i forbindelse med Valentines Day. Det sker fra klokken 11:00 – 13:00.

Vitus var koncentreret, da der blev gamet. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Torsdag var det populære street food sted fyldt til randen, da den populære Vitus Ramsing var klar til at game Fortnite med sin bror Max. Fra klokken 13:00 – 16:00 kunne børn udfordre de to gamere. Det var planlagt, at de ældre skulle spille mod Vitus og de yngre skulle op mod Max.

Der var opsat en storskærm, hvor Vitus’ kamp blev streamet. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Slagets gang blev styret af Peter Bech fra Fredericia Esport, som havde leveret noget af udstyret til arrangementet, der kunne følges på en opsat storskærm.

YouTube og Fornite er noget af det hotteste for børn i Vitus’ alder, og det var til at se på Urbania. Der var en lang liste med udfordrere til Vitus og Max, som gjorde deres ypperste for at gå ubesejret igennem de tre timers gaming.

Peter Bech fra Fredericia Esport så interesseret til, da der blev gamet. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Efter at have gamet færdig var det muligt at købe medbragte t-shirts fra Vitus og få hans autograf, hvis man var interesseret i det.

Om Vitus Ramsing:

Vitus er en 14-årig youtuber, der elsker at lave videoer med Fortnite-content og sjove sketches med sin søster Sofia og lillebror Max.

Herudover er Vitus en ivrig live streamer på Twitch, hvor han ofte spiller Fortnite med sine følgere i forskellige formater.

På YouTube er Vitus en populær dreng. Han har over 50.000 abbonenter og over 17.850.000 visninger siden han åbnede YouTube-kanalen d. 21. maj 2017. Man finder kanalen ved at klikke her.

Leave a Reply