Popsi og Krelle. De to børnekære YouTubere har taget Fredericia med storm de gange, hvor Lecture.dk har afholdt arrangement med dem og i lørdags var det ingen undtagelse.

På rekordtid har Popsi og Krelle gjorde deres indtog blandt danske småbørnsfamilier. “Hjulene på bussen drejer rundt, rundt, rundt…”og på Fredericia AVISEN har “babyerne i bussen siger vræ, vræ, vræ….” fået en særlig betydning, når Chefredaktøren har en knægt, der er tre år og er i Popsi og Krelle-målgruppen. For sjovt har den gjaldet ud af højtalerne, når den kære politiske redaktør og jeg har kørt land og rige rundt for at se håndbold.

Og den tre-årig Popsi og Krelle-fan er ikke den eneste, der elsker den slags underholdning. Popsi og Krelle blev født på YouTube i maj 2018 og er siden blevet to af de mest populære danske børnefigurer, der henvender sig til de mindste 0-5 år. Popsi og Krelle spiller kendte danske børnesange og egne nye hits. Deres musikvideoer har passeret 100 millioner visninger og 350.000 familier ser med.

Popsi og Krelle-koncerter foregår siddende på gulvet. (Foto: Fredericia AVISEN)

Lecture.dk har med stor succes hyret fænomenerne, der senest fyldte ADP Loungen i thansen ARENA i lørdags med omkring 250 glade børn. Fra start til slut var det en meget nærværende oplevelse for børnene, som hele tiden blev indraget af Popsi og Krelle, der lagde ud med at hilse på hvert enkelt barn ved ankomsten.

Da alle var kommet ind i loungen brød musikken løs og de klassiske numre blev fyret af. Hele tiden med inddragelse af børnene, som dansede og sang med. Det varede i en halv tid og efterfølgende var det tid til at børnene kunne få hilst, krammet og talt med Popsi og Krelle, og der var masser af muligheder for at få krammet, taget billeder, prøve Krelle guitar – at komme helt tæt på de Popsi og Krelle.

Efter musikken var det tid til leg og snak med Popsi og Krelle. (Foto: Fredericia AVISEN)

Efter halvanden times underholdning tog alle glade hjem med en oplevelse rigere.

“Det er ganske enkelt fantastisk at se så mange glade børn og voksne her i dag. Det er fjerde gang, at vi har besøg af Popsi & Krelle. Vi har haft udsolgt hver gang – og det er der, som du kan se en grund til. De er nærværende og gør en dyd ud af, at deres fans kan tale og synge med dem,” siger Eventchef hos Lecture.dk Maj-Britt Andreassen og fortsætter:

“Vores næste arrangement er dog noget helt andet. Det er Christian Bitz, der melder sig i Fredericia med foredraget: Luk munden og let røven. Et foredrag der sætter fokus på sundhed og giver gode tips. Til børnene præsenterer vi også den populære YouTuber, Naja Münster og senere på året Cirkelines Museskole. Så vi glæder os.”

Se mere om Lecture.dk’s arrangementer ved at klikke her.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer