I samarbejde med Nordisk Film og Fox lancerer YouSee to nye streamingtjenester. Nordisk Film+ er en helt ny streamingtjeneste, der viser de bedste danske og nordiske film, mens Fox+ har et bredt udbud af amerikanske serier.

Nu føjer YouSee to nye streamingtjenester til Bland Selv-pakken, og dermed bliver tv-kunderne hos YouSee de første i Danmark, der kan udforske Nordisk Film+, samt de første der får muligheden for at vælge Fox+ som en selvstændig streamingtjeneste. Med de to nye tjenester er der nu ti forskellige streamingtjenester i Bland Selv, hvor man frit kan håndplukke tv-kanaler og streamingtjenester og dermed sammensætte en hel unik indholdspakke.

“Vi er begejstrede for, at vi i samarbejde med Nordisk Film kan tilbyde vores kunder en streamingtjeneste med kvalitetsfilm, der tager afsæt i Danmark og vores skandinaviske naboer. Det er afgørende, at vi som et lille land og som en del af Norden også ser film, der afspejler vores historie, hverdag og særlige humor,” siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee, og tilføjer:

“Samtidig kan vi også føje Fox+ til valgmulighederne, og det tror jeg mange danske seriefans vil sætte pris på, da det giver god mulighed for at ‘binge’ en hel sæson af de lidt ældre serier, som man måske ikke lige fik set i første omgang.”

Ny filmtjeneste med film fra hele Norden
Nordisk Film+ er en helt ny streamingtjeneste, der tilbyder de bedste danske spillefilm kombineret med stærke titler fra hele Norden. Tjenesten byder også på store internationale blockbusters, der er særligt udvalgt til et dansk publikum. Hver uge tilføjes nye film til Nordisk Film+, så der altid er en god filmoplevelse at se frem til.

“I Nordisk Film producerer og indkøber vi et bredt udvalg af film, og vi har længe drømt om at kunne samle titlerne på vores egen tjeneste. Derfor er vi stolte over, at vi nu kan lancere Nordisk Film+ i samarbejde med YouSee og tilbyde danskerne kvalitetsfilm med et lokalt udgangspunkt, som Nordisk Film er kendt for,” siger Kenneth Wiberg, der er direktør for Nordisk Film Distribution.

Et kæmpe seriebibliotek
Med Fox+ får danskerne adgang til et kæmpe seriebibliotek. Fox+ er den streamingtjeneste, der har flest animerede komedieserier, og alt det bedste indhold fra bl.a. 21st Century Fox lægges på tjenesten, der hver måned udvides med nye sæsoner.

“Jeg er glad for, at danskerne nu får mulighed for at vælge Fox+, som kombinerer vores ekspertise i tv-produktion med innovativ historiefortælling. Med streamingtjenesten får man adgang til gode komedier, besnærende drama og animerede shows fra det store tv-indholdsbibliotek, som 21st Century Fox står bag,” siger Hans Van Rijn, General Manager, Fox Networks Group.

Både Nordisk Film+ og Fox+ bliver en del af YouSee’s Bland Selv-pakke, der allerede er tilvalgt af op mod 200.000 danskere. Nordisk Film står i forvejen bag streamingtjenesterne Dansk Filmskat, som er fyldt med danske filmklassikere, og Min Bio, som tilbyder kvalitetsunderholdning til børnefamilier. Disse er allerede en del af YouSee Bland Selv.

Om Bland Selv
Med YouSee’s Bland Selv-pakker kan man blande sin helt egen tv-pakke og udskifte tv-kanaler og streamingtjenester direkte via tv-boks, web eller app. Kommer der fx en vigtig kamp eller en ny serie på en kanal eller tjeneste, man ikke har, kan man altså lynhurtigt tilvælge den.

https://www.facebook.com/heinybags/
Annonce