Husker du Askepop? 

YoungStars Fredericia indbyder nu igen unge til at arbejde professionelt med musik og performance i en teaterkoncert med arbejdstitlen ”TIME OG DAG OG UGE”.

Teaterkoncerten opføres med støtte fra Sydbank og er en blanding af koncert og teater, hvor musik og optræden blandes uden en egentlig gennemgående handling. På scenen opføres musikstykker med tilhørende enkeltstående sketcher/optrædener, der er knyttet til hvert enkelt musiknummer.

”TIME OG DAG OG UGE” er opkaldt efter Anne Linnets sang med samme titel. Musikken er dansk musik fra 1980’erne med sange som f.eks. ”Kærligheden kalder”, ”Efterår”, ”Sui sui”, ”Du er”, ”Jeg vil la’ lyset brænde” og mange flere.

Sangene vil blive akkompagneret af et liveband under ledelse af kapelmesteren.

Forestillingen er stadig under udvikling, så der kan ske ændringer undervejs afhængig af, hvem og hvor mange der melder sig til at medvirke.

YoungStars fremstilling af Askepop.
Kendt instruktør

Instruktør på teaterkoncerten er Mikal Korsgaard Larsen, der en uddannet på Den Danske Scenekunstskole Musicalakademiet i 2017. Han har medvirket i ”Shu-bi-dua the musical” på Fredericia Teater, ”SPAMALOT” på Odense Teater, og nu medvirker han i ”SEEBACH” på Fredericias Teater.

Kapelmester på teaterkoncerten er Johan Berg. Han er uddannet fra Performing Arts School i Göteborg og The Royal Academy of Music i London. Han har bl.a. medvirket i Shrek The Musical og REBECCA hos Freilichtspiele Tecklenburg.

Produktionsansvarlig er Michael Tøffner, der også stod bag musicalen ”Askepop”.

Fra Askepop med YoungStars.
Alle mellem 13 og 20 år kan søge

Alle unge mellem 13 og 20 år kan søge om at medvirke i ”TIME OG DAG OG UGE” som enten sanger/performer eller som musiker. Det er ikke en forudsætning, at ansøgere har prøvet det før, men da forestillingen tilstræber at arbejde på et højt niveau, vil det være en fordel.

DER ER INFORMATIONSMØDE ONSDAG DEN 28. FEBRUAR KL. 19.00, HVOR MAN KAN FÅ MERE AT VIDE OG MØDE BL.A. INSTRUKTØR OG KAPELMESTER.

Man kan ansøge om at medvirke i ”TIME OG DAG OG UGE” ved at benytte tilmeldingsformularen på foreningens hjemmeside youngstarsfredericia.dk.