Kasper Young følte efter kampen mod Skjern, at FHK havde mulighederne for at have været bedre med i opgøret end tilfældet var.

FHK endte med at tabe 29-25, og efter kampen talte Fredericia AVISEN med FHK’s topscorer Kasper Young, der lavede syv mål.

“Det var en fed oplevelse at spille her, da der var omkring 2.800 tilskuere tilskuere, det var fedt at prøve, da vi kun plejer at have det på hjemmebane. Det var ærgerligt, at vi ikke bød os mere til i kampen, da jeg følte mulighederne var der,” sagde han og kom ind på, hvordan man grå ind til en kamp mod et formodet tophold:

“Vi går ind til kampen med en tro på, at vi kan vinde. Vi ved, at vi er underdogs, og vi skal have marginalerne med, og det havde vi ikke i dag. Bjarte Myrhol er dygtig og får mange straffekast, og så blev vi frustreret og fanget af stemningen.”

FHK kom ud til kampen som lyn og torden, og fremprovokerede en hurtig timeout fra Skjern, og det var en oplevelse, som faldt i Kasper Youngs smag.

“Det var fedt, vi stod godt i forsvaret, der var god energi og Tellerup havde redninger. Vi lykkedes med aftalerne. Det var ærgerligt, at vi ikke hang på, men vi brændte meget på deres målmand, der stod godt,” fortalte Kasper Young.

https://pro-print.dk