Forside Fredericia Xenia Fick: Vi er klar til årets Metal Magic Festival

Xenia Fick: Vi er klar til årets Metal Magic Festival

DEL
festival
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Metal Magic Festival er ved at stille op på engen bag Monjasa Park. Snart vil der være fyldt med heavy metal elskere og festen kan snart begynde.

200 frivillige vil før, under og efter arbejde frem mod et fælles mål. Selvom genren udefra kan se hård og voldsom ud, er der ved et lille spadestik kun kærlig og venlighed over alt.

festival Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Der er heftig aktivitet på festivalpladsen da vi ankommer, men alt er faktisk mere på plads end sidste år. Der er grøn og hvid stribede telte placeret på Metal Magic Festival. Sidste år var ingen af teltene så store, festivalen virker mere moden på den nye plads end sidste år.

Der bliver fyldt huller på pladsen, så ingen falder eller får fodsskader når mørket falder på engen bag Monjasa Park. Bag pladsen er der trukket streger op til de overnattende gæster som kommer fra ind- og udland til Metal Magic Festival.

Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Toiletforholdene er større og bedre end sidste år, det er en festivalledelse der ser deres kunder og udvikler sig. Der er mange frivillige i gang og på tidspunktet hvor vi besøger festivalpladsen i dag ventes der på festivallens omdrejningspunkt nemlig scenen.

festival Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Vi møder Xenia Fick som er baransvarlig under festivallen, hun er glad for at barteltet i år er blevet større. Sidste år var teltdugen tyndere så solen kunne skinne ind på barscenen, men i år er der et noget mørkere tag. Xenia er ikke stresset overhovedet, “vi er meget mere med end sidste år, vi har også flere medhjælpere”, siger hun.

festival Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Ole Frostholm som er formand for bestyrelsen kører forbi på en truck, ham nævner Xenia som et stort plus i år. Der er i år også et større backstage telt, mere plads til merchandise, ja faktisk mere plads til alt.

festival Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

I morgen har Fredericia AVISEN en aftale med madboden som sidste år havde hest på menuen. Vi vil ikke afsløre for meget endnu men Madsbyparken har blandt andet leveret kød til Metal Magic.