Brandingpuljen er navnet på den pulje der i Økonomiudvalget skal bruges til at profilere Fredericia på flere forskellige måder. Puljen har været genstand for megen debat i forbindelse med Borgmester-sagen, men opdaterede retningslinjer og et oprydningarbejde skal sikre, at problemerne ikke kommer tilbage.

I byrådssalen var der bred opbakning til, at brandingpuljen fortsat skulle være en del af strategien for at profilere Fredericia. De blå partier var særligt glade for et øget fokus på bosætning, hvor Enhedslistens Cecilie Roed Schultz erklærede sig uenig i strategien om at satse på krydstogtturisme, men stemte for aftalen om brandingpuljen fordi hun accepterer det flertal der viste sig – og fordi de øvrige fokuspunkter også for Enhedslisten er vigtige.

Borgmester i Fredericia Kommune, Steen Wrist, glæder sig over, at brandingpuljen består.

– Det er vigtigt som kommune, at vi gør opmærksomme på os selv. Det være sig både med aktiviteter, men også at vi gør opmærksom på os selv for dem der ikke bor her. Med brandingpuljen har vi fire faste indsatser, men vi har nu også et fokus på at række ud over kommunegrænsen, siger Steen Wrist.

Hvad angår den store kritik der har været, hvor lokale erhvervsdrivende i medierne er endt som den helt store syndebuk uden at være det, så ser Wrist frem til en mere klar procedure, hvor lignende tilfælde ikke kommer til at ske igen.

– Der kommer til at være procedureændringer, det er klart. Der er blevet peget på, at vi i Økonomiudvalget skulle have haft forbruget i puljen oppe at vende med kortere mellemrum, så vi hele tiden har styr på hvad pengene går til. Det kommer til at ske fremadrettet. Selvfølgelig skal det hele køre snorelige. Nu lægger vi kriterierne frem i forhold til hvad vi forlanger af dokumentation. Det gør det også lettere for vores modspillere, siger Steen Wrist.

– Det er vigtigt, at der ikke er nogen der bliver hængt ud. Vi skal som kommune være en troværdig samarbejdspartner. Der er brug for, at det bliver formaliseret, så vi ikke kommer galt afsted. Det er også vigtigt for mig at understrege, at analysen på intet tidspunkt har undersøgt om andre har gjort noget forkert. Den har kun undersøgt hvilke fejl vi har gjort. Det kommer der styr på nu, fortsætter Wrist.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer