Da Fredericia Håndboldklub søndag tog imod Ribe-Esbjerg Håndboldklub var der lagt op til et sandt drama – og der var fuld valuta for pengene i den udsolgte hal. Ribe-Esbjergs stjernekeeper, Tim Winkler, sætter her ord på kampen.

“Det er en fed kulisse de har fået banket op herinde, og stort cadeau til Fredericia Håndboldklub. Det er flot det de har banket op her, og helt klart en af de fedeste udebaner at spille på”, siger Tim Winkler.

Første halvleg var meget svingende, kan du sætte et par ord på det?

“Jeg synes vi dækker rigtig godt op i første halvleg og får løbet en masse kontra, både første og anden bølge. Det begynder vi desværre at holde lidt op med i slutningen af halvlegen. Man må også sige, at Tellerup gør en god figur, så cadeau til ham”, svarer Winkler.

Anden halvleg, det var modsatte fortegn med FHK i teten fra starten?

“Det var en rigtig skidt start. Der skal vi have mere ro på og få talt om hvad vi skal gøre bedre. Det synes jeg så vi får gjort, vi bevarer roen til stille og roligt at kæmpe os ind i kampen igen. Så er der slutningen, der må vi bare sige, at det er noget rigtig rod”, fortæller Tim Winkler.

Kan du sætte et par ord på FHK’s entre i ligaen?

“Den hjemmebane her, den tror jeg de får mange point på. Tilskuerne bærer dem igennem sådan en kamp her, og det gør dem også motiveret at de har så mange i ryggen. Jeg tror at der er mange hold der skal passe på her”, slutter Tim Winkler.

https://pro-print.dk