Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Uheld på motorvejen

Mandag morgen har der været et uheld på den østjyske motorvej. Læs mere om det her.

Indbrud i villa

Mellem lørdag klokken 17:00 – 22:00 har der været indbrud i en villa på Skovløbervænget. Naboen opdagede indbrudet, og tilkaldte politiet, der kunne konstatere, at der var blevet opbrudt et vindue. Det er endnu ikke opgjort, hvad der er stjålet.

Forsøg på indbrud i virksomhed

Søndag klokken 16:39 er en terminalport forsøgt blevet opbrudt hos en virksomhed på Ekse Hedegårds Vej i Taulov, men det lykkedes ikke at komme ind.

Indbrud i villa på Prangervej

Søndag klokken 18:06 har der været indbrud i en villa på Prangervej. Det er ikke opdateret i Politiets døgnrapport, hvordan man er kommet ind eller hvad der er stjålet.

Kørte påvirket af stoffer

Fredag klokken 13:02 blev en personbil standset på Nyhavevej. Det viste sig at føreren af bilen, som var en 29-årig mand fra Fredericia, var påvirket af euforiserende stoffer, hvilket han blev sigtet for.

Søndag klokken 08:22 blev en person bragt til standsning på Vesterbrogade ved Luthersvej. Føreren af bilen var en 34-årig mand fra Fredericia, og det viste sig, at han var påvirket af euforisende stoffer og det fik han en sigtelse for.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

https://www.facebook.com/events/caf%C3%A9-razz-middelfart/foredrag-morten-spiegelhauer-bag-om-operation-x-cafe-razz/1763579550454511/