Morning Train Webbureau i København

Morning Train er et webbureau, der har stor succes i tiden, deres omsætning har på få år steget markant, og det har deres kunder også. Det er ikke mindre end 8 år siden de tog sine første spæde skridt i Odense. Dengang var de en lille gruppe selvudnævnte ”nørder” som elskede alt med digitalt. I dag er de en større gruppe ”nørder” som elsker alt digitalt. Morning Train har stor fokus på vækst og vil altid gøre hvad der skal til for at skabe vækst.

I dag har de udvidet og hvor de er godt 30 ansatte og har udvidet med et Webbureau i København for at kunne nå bedre ud til de sjællandske kunder.

Sådan vækstede Morning Train

Morning Train hentede en del vækst ved mersalg hos faste kunder i stedet for at hente nye kunder.

Det med at fokusere på kernekunder er en undervurderet faktor, i denne branche. Morning Train lever af at levere ydelser indenfor webdesign, programmering og online marketing så hvis de kan levere nogle resultater som kunden er tilfredse med, så vil de ofte blive ved bureauet, hvilket kan følge til nogle gode kunderelationer og langvarige bekendtskaber.

Dette kræver også nogle kompetente og seriøse medarbejdere, som kan deres kram og har øje for hvad der skal til for den enkelte kunde for at skabe vækst for dem.

Opretholdelse af kulturen

I 2018 skrev Morning Train kontrakt med 11 nye medarbejdere. Der er det vigtigt for arbejdspladsen at de nye ansatte kommer godt ind i virksomheden og får en relation med storset alle de andre ansatte. Det gør de blandt andet, ved at have månedlige virksomhedsevents, som er forskellig hvad det er måned til måned, som er med til at ryste de ansatte sammen. De har udviklet at system som gør det muligt at have en programmeret frokostordning. Det gør de for at undgå at man sidder det samme sted med de samme mennesker, og derved komme mere rundt til de forskellige på arbejdspladsen. Derudover undgår de også at frokostlokalet bliver fyldt når alle går til frokost. Det sidste tiltag er at hver fredag holdes der Props, som er en anerkendelsesrunde i forbindelse med vores fredagsbar. Der har man en god mulighed for at give an kollega noget anerkendelse for et godt stykke arbejde eller et flor resultat.

Morning Trains kerneværdier har også haft en stor betydelse i deres succes og det har været en vigtig del i forhold til at de bliver overholdt. De er blevet kogt ned til 5 hoved søjler:

  1. Følg alle opgaver til dørs
  2. Pres dig selv mod nye opdagelser
  3. Vær troværdig og ligetil
  4. Hav professionel stolthed i alle opgaver
  5. Værn om vores sociale samhørighed

Bliv synlig og få kunder i butikken

Det er vigtigt for din virksomhed at være synlig på internettet nu hvor vi alle er lidt mere på nettet end vi før har været. Et Webbureau som Morning Train vil kunne hjælpe dig med at blive set online, da deres online marketing team nok skal hjælpe dig med at planlægge den helt rigtige strategi og de vil også eksekvere dine marketingkampagner. Morning Train er stærke indenfor alt online marketing og kan hjælpe dig med din virksomhed. Online marketing alene, kan ikke klare det. Hvis ikke hjemmesiden er pæn og nydelig eller uden nogen form for call to action, så vil den potentielle kunde forlade siden hurtigt igen og du vil skade både dit salg men også din online markedsføring som du har betalt for. Google følger nemlig med i om din side er relevant for dem som klikker ind på din side og hvis ikke får det en dårlig quality score og vil være dyre at fx få i toppen på Google.