Henrik Juhl Kristensen og Carsten Linde, hovedmændene bag blues-rock-bandet KINGBEEZ kan i dette efterår fejre 40-års jubilæum som musikalsk makkerskab. I 1977 indspillede de deres første demo på et high noise kassettebånd – numrene var Backwater Blues og (I Can Get No) Satisfaction.

Det skal fejres lørdag, den 9. december, kl. 14:00 med et brag af en matiné-koncert i Tøjhusets cafe. Der får blues-rock trioen, Wannabeez deres live debut.

Ud over Henrik på sang og guitar, Carsten på trommer og kor har de bedagede herrer fået følgeskab af en ung bassist, der er vokset op med en nærende musikalsk kost, præget af kraftige krydderier med blandt andet AC/DC og Rage Against The Machine. Finurlig funky Fruergaard fuldender denne hårdt arbejdende trio. En trio – inspireret af Who, Police, Stones, Beatles, punk & funk, – som ikke er bange for at blande egne sange med spritnye versioner af tudsegamle numre.

Og da Wannabeez er i julestemning, vil flere gæste-stjerner komme forbi Tøjhuset og uddele musikalske julegaver af den fineste slags.

Snyd dig ikke for denne enestående chance, men få et genhør med KINGBEEZ-sange + en masse nye ting.

Wanna-beez lineup :

Henrik Juhl Kristensen: Sanselig sang, gribende grum guitar, røverhistorier + det løse

Carsten Linde: Krampagtigt kor, punket perkussion + en tøddel tonstung tromme

Jakob Fruergaard: Funky bas, farverig bas, fyldig bas + kompetent kor

Gæste-solister: Ja hvem kan det være ?????

Bemærk, at der er et begrænset antal billetter, så skynd dig at bestille billet.