Forside Erhverv Wagner åbner i dag i Gothersgade

Wagner åbner i dag i Gothersgade

DEL
Wagner
Wagner - Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Vi har endnu engang besøgt en butik, før den åbner, denne gang er det hos den nye Wagner, som snart slår dørene op til en helt ny butik i gågaden. Der er blevet arbejdet i døgndrift, så de i dag står klar klokken 10.00 til at modtage de lokale kunder.

Jeg kommer forbi på månedens sidste dag, der er mennesker overalt i butikken. Det er ikke fordi, der allerede er åbnet, men fordi der er travlt med at gøre den spritnye butik klar. Jeg fanger souschef Dennis Dons, som er superspændt, men også ved at være en anelse træt. “Vi har arbejdet i døgndrift siden lørdag, hvor vi lagde ud med status, det var vi færdige med klokken 15.30,” siger den forventningsfulde souschef. ‘

Wagner
Wagner – Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Det er ikke meget familien har set til ham siden lørdag, “der kunne knapt lige presses sønnens barnedåb ind nogle timer søndag,” siger Dennis med et smil på læben. Den korteste aften var til 21.00, og ca. 10 mand har været i gang med opgaven, så den nye flotte Wagnerbutik kan stå klar til åbning. “Jeg håber, vi kan komme langt, så vi ikke skal bruge hele natten på detaljer, når vi er trætte” siger han.

Wagner
Wagner – Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

For Dennis er det vigtigt, at det hele spiller, og jeg kan mærke på ham, at han er stolt over den nye butik. “Jeg håber, de lokale vil støtte op omkring vores butik, og de kan se, det er en helt anden butik”, siger den glade fredericianer Dennis Dons.

Der kommer masser af lys gennem vinduerne, og det første man ligger mærke til er en stor og flot jeansafdeling. Disken er ikke i midten mere og der bliver kælet for detaljerne i hver lille krog af butikken som før var MIAMI.

Wagner
Wagner – Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Wagner

“Der er selvfølgelig vores stærke Wagnerkoncept, men vi supplerer også med kendte mærker fra TØjeksperten, som Lindberg, Junk de Lux, Shine, Bison og Jacks,” siger Dennis. Der er ingen tvivl om, at Dennis brænder for at sælge tøj og han elsker kontakten med mennesker. Jeg skal ikke forstyrre mere, jeg kan godt se, jeg går lidt i vejen. Der bliver kæmpet med, at gøre butikken klar til i morgen klokken 10.00

Wagner
Wagner – Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Kig forbi og støt de lokale butikker.

Wagner
Wagner – Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN