Et nyt årti er i gang, og traditionen tro byder januar på brugte penge, og smalhals, men hos bilforhandlerne er det alligevel en måned, hvor tusindevis af danskere lige skal snuse til nyhederne på markedet. I denne weekend inviterer Volkswagen Fredericia til “Købers Marked” med massevis af gode tilbud.

Volkswagen har altid været et bilmærke, som tiltrækker danskerne. Den tyske kvalitet kombineret med et stilrent design og en stor portion køreglæde er blandt årsagerne til, at forretningen i Fredericia gennem årtier har solgt det store tyske brand. I weekenden byder Volkswagen på ekstra gode tilbud, og ikke mindst et blik ind i bilmarkedet anno 2020. Det sker fra klokken 11-16 lørdag og søndag på Egeskovvej i Fredericia og igen næste weekend.

“Vi glæder os til en god og travl weekend. Det er altid fantastisk at kunne vise nyhederne frem, samt mødes med vores kunder. Vi har gennem årene haft mange bilkøbere netop i januar, fordi vi har nogle favorable muligheder, hvor tilbehørspakkerne er skruet op, og priserne i bund,” fortæller indehaver af Volkswagen Fredericia, Henrik Kjærgaard til Fredericia AVISEN.

Disse biler er i fokus i weekenden:

Polo fra kr. 184.896,-
T-Cross fra kr. 228.495,-
T-Roc fra kr. 268.696,-

Ved de tre modeller kan du følgende med helt uden ekstra omkostninger.

Polo med Plus Pakke – værdi kr. 12.900,-
T-Cross med Plus Pakke – værdi op til kr. 12.000,-
T-Roc med Plus Pakke – værdi kr. 18.000,-

Læs meget mere her

Læs også

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer