Et massivt stormvejr har ramt Danmark, og i Fredericia har det resulteret i en mast er knækket på båden Grethe. Se her film og billeder, som Fredericia AVISEN har taget forskellige steder i byen.

Båden Grethe har fået hård medfart.

Den kraftige vind, som har domineret vejret de sidste mange dage, var kun kortvarigt sat på pause. Søndag har det gjort sit indtog igen.

Det er et bemærkelsesværdigt stort lavtryk som bevæger sig nord om De Britiske Øer og videre mod Norskehavet. De kraftigste vinde findes altid syd eller sydvest for et lavtryk, og denne gang er lavtrykket så stort, at de stærke vinde igen vil nå helt ned til Danmark fra søndag og nogle dage frem.

Det har blandet andet resulteret i advarsler fra Vejdirektoratet om at køre over Den Nye Lillebæltsbro med vindfølsomme køretøjer, men det har forhindrede ikke, at en tagboks blæste af en bil tidligere søndag.

Redningsbåden på båden “Grethe” har det heller ikke alt for godt. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Helt lokalt har stormen resulteret i, at en mast er knækket på et skib i Gammel Havn, hvor bølgerne er massive og af borgere, som færdes der tit, beskrives som noget der sjældent er set i så voldsomt omfang.

Sådan ser hegnet ud ved Netto på butikstorvet i Erritsø. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

I Erritsø er det gået udover hegnet ved Netto på butikstorvet og flere steder i Fredericia går meldingen på, at der er væltet træer.

Se her flere billeder:

1 KOMMENTAR

Leave a Reply