Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Dagens tidligere pressebriefing var med Vagtchef Brian Duus, der kunne fortælle om flere ting i Fredericia. Han indledte med at fortælle, at en 21-årig rumænsk mand er blevet anholdt i Fredericia igår klokken 12:37. Manden havde forsøgt at stjæle to jakker til 1700 kroner stykket, men gik i alarmen på vej ud. Normalt ville dette være en hurtig sag med en straksbøde, men godt politiarbejde gjorde, at man på overvågningen kunne se, at den unge mand havde en makker. Denne makker har med et specialværktøj klippet alarmerne af de to jakker, inden den anholdte hentede dem og forsøgte at forlade butikken. Dog var de to ikke opmærksomme på, at der var to alarmer i hver jakke, hvorfor de også udløste alarmen. Den unge rumæner fremstilles i grundlovsforhør kl. 10.

På Sidesporet fik en gæst fra Ullerslev på Fyn sig en knap så god gave med hjem. Han kan se frem til et blåt venstre øje, efter han klokken 19:10 blev tildelt et knytnæveslag af en endnu ukendt gerningsmand. Gerningsmanden beskrives som 45-50 år gammel, 180 centimeter høj, kort gråt hår og med tatoveringer på arme og hals.

Det var ikke den eneste voldssag fra Fredericia. På parkeringspladsen ved Møllebo Allé udviklede et skænderi mellem et kærestepar der er gået fra hinanden. Denne diskussion endte med en voldelig udgang, hvor den 28-årige mand slår sin 23-årige ekskæreste i så stort et omfang, at hun har brækket næsen og fået en hjernerystelse.

På Asser Jensens vej har der været indbrud i en villa. Her har en gerningsmand fundet vej ind i huset gennem et badeværelsesvindue, der dog ikke har tegn på opbrud. Der er stjålet omkring 28.000 kroner i kontanter, et 55″ fjernsyn samt smykker.

En 47-årig mand var tæt på at slippe for regningen på årets julegaver. Kort efter klokken 21 blev manden taget på vej ud af Netto på Nymarksvej med en kurv fyldt med legetøj. Manden blev opdaget i tyveriet af legetøj for omkring 1500 kroner – og i stedet for “gratis” julegaver endte han med en sigtelse for butikstyveri.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

http://www.enggaard.dk/

Skriv et svar