Den voldsomme brand i Oldenborggade i Fredericia, hvor slukningsarbejdet fortsat er igang, er efter alt at dømme ikke påsat.

Branden på den gamle banegård i Fredericia blev anmeldt i nat klokken 02:15 af et vidne, der først så mindre flammer, og efter nogen tid blev de store.

TrekantBrand kom straks til stedet med adskillige slukningskøretøjer og fik styr på situationen, men grundet brandens omfang er slukningsarbejdet fortsat i gang. Det oplyser vicepolitikommisær Finn Ellesgaard.

I den seneste tid har der været flere brande i Fredericia, hvor det tidligere på ugen blev slået fast, at de ikke har sammenhæng, og denne brand har formentlig heller ikke sammenhæng med andre brande.

– Der er ikke mistanke om, at der er en kriminiel handling bag. Der er er byggehegn rundt om bygningen, og det er intakt. Bygningen var aflåst, da vi kom, og om det har noget med renoveringen at gøre skal vi undersøge. Vi kommer til at tjekke video på stedet for at udelukke, at der er en kriminel handling bag, siger Finn Ellesgaard.

Foto: Finn Nielsen

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.