Vi lever i et samfund, hvor ordet overspisning bliver brugt i stor stil. Men hvornår er der egentlig tale om reelle overspisninger? Hvor kan man få hjælp, og hvad vil det sige at miste kontrollen over sult og mæthed?

Mennesker, der lider af overspisninger og de psykiske følger heraf, kan gå alene med mange ubesvarede spørgsmål. Klinisk diætist Pernille Holck oplever et stigende antal af tilfælde med kontroltab og overspisninger gennem sit arbejde i voksenpsykiatrien. Hun vil fortælle om symptomer og behandling samt komme med eksempler på, hvordan det er at leve med overspisning – set ud fra hendes patienters fortællinger. Efterfølgende vil en EN AF OS-ambassadør fortælle sin personlige beretning om at have udøvet overspisning. Kom til en aften, hvor du kan lære selv at håndtere overspisninger eller blot blive klogere på de personer, der overspiser.

Alle er velkomne til arrangementet, som finder sted torsdag den 31. august fra kl. 19.00 – 21.00 på Stoppestedet, Sjællandsgade 46 st., 7000 Fredericia. Arrangementet er gratis, når blot man tilmelder sig til PsykInfo Region Syddanmark på telefon 99 44 45 46 eller via www.psykinfo.regionsyddanmark.dk.

Besøget er arrangeret af PsykInfo Region Syddanmark.