Der har siden morgenstunden summet en ægte landskampsstemning i Fredericia. Flere af de handlende har udskiftet deres normale tøj med rød/hvide farver. 

Som man tit ser i TV lige før det store brag, at banen bliver vandet, således har de højere magter også gang i at vande #VMpladsen lige nu. Det må næsten være et tegn på en stor kamp i vente.

Der er aktivitet på #VMpladsen med at gøre det hele klar. Karina Wærnskjold, der står i spidsen for Fredericia Shopping, gør en kæmpe indsats under dette VM i fodbold.

#vmpladsen
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

De frivillige der hjælper på pladsen er også ved at være klar. De har indkaldt FC Fredericias maskot til at skabe stemning før kampen og i pausen. Den glade plys-lignende løve vil vise sine dansetrin og sørge for en god stemning – og der skulle være mulighed for en selfie på den internationale selfiedag.

#vmpladsen
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.
Folkefest #VMpladsen

For det første er det to helt forskellige kontinenter der mødes. Det er sjældent at vi hører meget til fodbolden fra Down-under, men man skal aldrig undervurdere et hold der har kvalificeret sig til VM.

William Kvist er ude for Danmark og der har været snak de seneste dage om Pione Sisto skal starte inde. Det vil blive et dansk mandskab som vil gå efter de 3 point. Der er en kæmpe mulighed for i dag, at vi kan stå med 6 point og dermed være sikre på at gå videre fra gruppespillet.

#vmpladsen – fodboldfest: Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Der har floreret rygter om at flere skoleklasser får fri, og kommer og skaber stemning på #VMpladsen. Desuden har ledende kommunalpolitikere også brugt deres krudt på at invitere fredericianerne til folkefest på #VMpladsen.

#vmpladsen – fodboldfest: Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Selvom vejret er ustadig lige nu, så opfordrer vi alle mand til at komme og heppe på Danmark i fællesskab, så vi kan få endnu mere at være fælles om.https://www.gfforsikring.dk/kontakt-gftrekantomr%C3%A5det