Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Vagtchef Hans Hoffensetz stod for dagens tidlige pressebriefing, hvor han indledningsvist kunne fortælle, at der ikke var noget større at komme efter i de seneste 12 timer.

En 22-årig mand fra Fredericia har i Sjølund forsøgt at stikke af fra Politiet. Han var påvirket af spiritus imens han kørte bil. Desuden var der tale om en uregistreret bil med andre nummerplader på.

Klokken 01:42 bliver en personbil standset på Ullerupdalvej. Som et led i visitationszonen bliver bilen stoppet og tjekket. Føreren er en 31-årig mand fra Odense, der er testet positiv for narkotika. Der var ikke yderligere med bilen.

På The Old Irish Pub er der en aggressiv gæst der skubber til andre gæster. Manden nægter at forlade stedet selv efter Politiets henvendelse. Manden bliver sur på politiet og råber diverse ukvemsord. Den 38-årige mand fra Egtved måtte derfor en tur med på stationen, hvor han her til morgen er blevet løsladt.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer