Søndag den 1. oktober fra kl.11-15.00 kan fest- og bryllupsglade mennesker få inspiration, når en række fredericianske virksomheder sammen med Restaurant Hannerup Skov inviterer til bryllupsmesse. På dagen vil man både kunne nyde lidt godt til ganen og maven, men også få gode ideer og tips fra messeworkshops og stande.

Restauratør Klaus Zoffmann-Jensen fortæller om arrangementet:

”Det er en unik mulighed for at se, hvad Fredericia kan gøre for menneskers mindeværdige fester. Vi glæder os til at fremvise trends og ikke mindst give en god oplevelse fyldt med inspiration”.

Zoffmann-Jensen fortsætter:

”Byens Brød præsenterer bryllupskage, Ranch Svendsen Ure & Smykker fremviser ringe, ure og morgengaver, Gardenia Blomster binder brudebuketter og viser hvordan man laver æresport og meget mere. Fotograf Helle S. Andersen har en stand med billedinspiration, hvor man kan se kvaliteten af hendes arbejde, samt få en snak om billeder og ønsker til den store dag Salon Mae West har også en workshop, hvor de sætter hår på kommende brude, lægger makeup og hvad der hører til. Din Tøjmand Sejersen kommer med habitter og festtøj.”

Gitte Dahlhus Design vil også fremvise et modeshow. Musikken leveres af Flashlight-gruppen. Ret og Råd Advokaterne er også til stede for at besvare spørgsmål i forhold til det juridiske i at blive gift. Hannerup Skov disker op med smagsprøver og vinsmagning.”