Virksomheden OneTech i Fredericia har med sit ejendomsselskab købt ejendommen Korskærvej 29. Virksomheden var vokset ud af tidligere rammer.

Til trods for coronapandemien og de afledte effekter, hvor store dele af oplevelsesindustrien blev ramt på omsætningen, har virksomheden OneTech i Fredericia formået at skabe en lokal succes. Med de nye rammer på Korskærvej 29 får man mulighed for at vise flere varer frem, men også bedre lagerstyring, der i sidste ende er til gavn for kunderne.

– Vi har gennem længere tid været på jagt efter nye rammer. Vi har naturligvis mærket de mange restriktioner, og de ændringer, det har gjort hos vores kunder, men vi har brugt tiden til at udvide vores kundeportefølje og ikke mindst til at strømline virksomheden. Derfor var vi heller ikke i tvivl, da Korskærvej 29 kom til salg. Vi får et lejemål med 1150 m2 administration og lager på en 3700 m2 grund i hjertet af Trekantområdet på en lokation, hvor vi også bliver set, fortæller indehaver Rasmus Herlufsen.  

Det gik stærkt, da beslutningen først var taget. Dueholm Vognmandsforretning flyttede OneTech fra Nørrebrogade, og kontoret blev møbleret af Kurt Dahl og søn.

– Det kunne ikke gå stærkt nok, vi skulle have mere plads og Fredericia skulle have øje på os. Det har vi fået, og nu kan vi udvikle os. Det var derfor også helt fantastisk at se, hvor hurtigt Dueholm og Kurt Dahl sammen med sønnen var til at få os på plads. Nu kan vi begynde at arbejde med detaljerne. Vi har været glade for at bo hos Erik Hansen på Nørrebrogade. Han er en behagelig udlejer, man da lejligheden bød sig til at købe et nyt domicil på en unik placering, slog vi altså til.

OneTech og Rasmus Herlufsen har købt ejendommen på Korskærvej 29 i Fredericia. Foto: AVISEN

Mangel på arbejdskraft – svært at tiltrække nye folk

OneTech oplever, som mange andre virksomheder i disse måneder, at det er svært at skaffe arbejdskraft, men Rasmus Herlufsen håber, at de nye rammer og gode forhold kan trække de rigtige kandidater til.

– Aktuelt har vi en stor mangel på arbejdskraft, så det er klart næste område, hvor vi håber på at kunne tiltrække nye kolleger til vores virksomhed. Vi har allerede prøvet meget og prøver stadig at gøre opmærksomme på os selv, men det er svært. Lige nu har vi en aktuel stilling, hvor vi søger en kollega, der kan hjælpe med vores service af storkøkkener. Det kan være alt fra en elektriker til tømrer. Så vi håber at få nogle ansøgninger, fortæller Rasmus Herlufsen.

OneTech forventer også at øge sit websalg med nye rammer. Det skal komme videre bedre eksponering og lagerfaciliteter.

– Vi har også Danmarks bedste udvalg af storkøkkenmaskiner fra Zanussi, dertil kommer et stort udvalg af kemi- og rengøringsmidler. Med vores nye rammer håber vi på at få plads til at arbejde med dette også, så vi kan udvikle os på det salg. Jeg er slet ikke i tvivl om at vores nye rammer, er en stor fordel vores eksisterende kunder, men også kommende kunder. KPA-Company fra Ikast får showroom hos os i Syddanmark – så man kan se køkkenerne live og ikke som i dag, hvor man skal til København eller Aarhus for at se fede køkkener, det kan vi klare i Fredericia nu, siger Rasmus Herlufsen.

Flere lejere på lokationen

I dag holder flere virksomheder til på lokationen, blandt andet Ladegaard El og Sauber Rengøring. Der er stadig plads til flere.

– Vi har gode lejere her, og der er stadig plads til en mere, dertil kommer, at ejendommen kan rumme flere lejere via containere, udlejning af parkeringsfaciliteter, der er mange muligheder, mener Rasmus Herlufsen.

OneTech arbejder i dag med storkøkkenudstyr, køle-frys, men også generel service i køkkener, og det arbejde bliver endnu stærkere nu.

– Med vores nye lokation kan vi for alvor takke ja til flere områder. Syddanmark og Fyn er i dag vores største område, men vi har også opgaver i Aalborg og København, når andre har hørt om vores arbejde. Det er vi naturligvis glade for, siger Rasmus Herlufsen og slutter:

– Jeg håber da klart, at fredericianerne og hele området får øje på os nu, og med vores nye rammer er vi godt på vej. Jeg tror også, at vores investering i Zanussi-storkøkkenprodukter vil give os fremgang. Læg dertil, at vi nu får mulighed for at have værksted, lager, kontor og kursusfaciliter, hvor vi kan lære kunderne om produkterne samme sted. Vi skal ikke længere sidde i en kold hal.