Billetsalg og forberedelserne til den store vinmesse i Erritsø Idrætscenter lørdag den 26. oktober i tidsrummet kl. 13- 18 er godt i gang.

I øjeblikket har vi tilsagn fra 26 spændende udstillere om at komme og skænke ud af deres vine og gode historier om vinene og deres oprindelse. Og flere udstillere tager turen fra Sjælland til Fredericia.

Med de spændende udstillere kommer vi næsten hele verden rundt når det gælder vinregioner. Så der er rig lejlighed for de besøgende til at komme til at smage vine fra områder de sikkert ikke før har smagt vine fra. Under alle omstændigheder, vil de fleste vine være vine som ikke er tilgængelige ud over hos importøren selv, da messen kun er for små og mindre vinimportører som ikke forhandler konsumvin.

Med en entre pris på kun kr. 170,- + gebyr ved køb over www.vinmesse.dk, eller i Erritsø Idrætscenters cafeteria er der rig lejlighed for nogle fornøjelige timer i vinens verden.

De besøgende får udleveret et smageglas samt et katalog og en winebag med plads til 6 indkøbte vine. Og de første 100 besøgende som forlader hallen med en fuld winebag, eller køb af min. 6 flasker på messen får oven i hatten en gratis flaske vin med hjem som tak for besøget af vinmesse.dk

Til dem som lader bilen stå, eller slet ikke har den med, har vi en vingarderobe, hvor vinen mod et beskedent beløb kan opbevares til afhentning dagen efter.

Under vinmessens afvikling, giver EGIF Håndbold en hånd med og får samtidig et tilskud pr. solgt billet, lige som der vil være et tombola med flotte vinpræmier.

Se udstillerlisten på www.vinmesse.dk

http://bit.ly/metteblomsterberglecture
Klik her