Fredericia Vinhandel kommer med sommerens anbefalinger i de køligere afdeling, og kommer med et bud på et godt glas bobler, en kølig hvidvin og en lækker rosé.

Rieflé Crémant d’Alsace Brut

Ved foden af Vogeser bjergene mellem Strasbourg og Colmar i Frankrig ligger Alsace. Ikke alene er dette smukke bjergområde med sine gamle kønne vinbyer som taget ud af en eventyrbog, men også Alsace vinene er en smagsoplevelse helt for sig selv. 

Denne Crémant d’Alsace er produceret af 60% Pinot Auxerrois og 40% Pinot Blanc druer. Den har været lagret i 12 til 18 måneder på ståltanke. Den har en meget flot farve, delikat duft samt en frisk og tør smag. Det er en vin, der er særdeles velegnet til aperitif, forretter, fjerkræ eller fiskeretter. 

Vinen bør serveres afkølet.

Gamechanger

Game Changer er lagret i fem måneder på franske egetræsfade, der er med til at give vinen sin unikke struktur og dybe smag.

Game Changer fremstår med en frugtrig, fyldig krop med noter fersken, røg, og fedme fra fad lagringen.

Kylling, fisk, grillet fisk, skaldyr og kalkun

Lindely Rosé

SOLNEDGANG er en rosévin på druerne Rondo og Cabernet Cortis, som har en duft af frugt og blomster, der springer lige i næsen og nydelsen fortsætter i smagen med en frisk og behagelig eftersmag af den skønne danske sommer.

Prøv den på terrassen eller til grillet laks og andre lette retter.

Den serveres bedst ved 10 grader.