Vin Med Mere har netop offenliggjort årsregnskabet for 2019, og det blev firmaets bedste år hidtil, med en rigtig flot omsætningsvækst, to nye butikker samt et overskud på knap 2 millioner kroner.

VIN MED MERE .DK åbnede d. 1/11 en stor flot vinbutik i Fredericia på Vejlevej 65 med en stor parkeringplads lige ved døren.

VIN MED MERE.DK ejer i alt tre fysiske butikker i Kolding, Vejle og så på Vejlevej 65 i Fredericia. Herudover driver virksomheden fra deres store lager i Kolding en af Danmarks største webshops inden for vin, øl, spiritus og tilbehør med over 6.000 forskellige produkter.

“Vi har er arbejdet rigtig hårdt i 2019, og heldigvis afspejler det sig også i årsregnskabet. Det er vi glade, ydmyge og selvfølgelig også stolte over. Nu er vi skarpt fokuseret på, at vi skal fortsætte i samme stil her i 2020, siger direktør Kasper Thustrup.”

Fredericia AVISEN var i starten af februar måned en tur forbi butikken, hvor vi talte med butikschef Kenneth Ard, som er blevet klogere på fredericianerne.

“Jeg er blevet klogere på, at det er rigtigt vi er kommet til Fredericia. Vi bliver mødt med smil og glæde. Folk siger, at vi har store, flotte rammer og at det er godt man kan vælge vin uden man vælter det hele ned fra hylderne, når man går rundt. Vi har også oplevet stor opbakning til vores arrangementer,” siger Kenneth, som dermed oplever, at rammerne med de hyggelige borde bliver udnyttet til fulde.

VIN MED MERE .DK er startet i 2013 og ejes af Thomas Nydahl samt direktør Kasper Thustrup Virksomheden har i gennemsnit ca. 300 daglige ordre via webshoppen www.vinmedmere.dk

Kasper Thustrup fremhæver et par vigtige og særlige ting som grund til firmaets fremgang:

“Vi har en ydmyg tilgang til tingene, og vi byder alle velkommen som kunder her hos os. Da vi startede virksomheden tilbage i 2013, var det faktisk for at gå mod den lidt “snobbede” og støvede branche. Vi har vin i alle prisklasser, og vi er dygtige til at finde den bedst mulige vin til fx 40, 50, 60 kr.”

Leave a Reply