Vinhandler Dennis Kappel fra Vinoble har succes som online vinfortæller, når han fra hjemmeadressen inviterer vinsmagere på vin fra hele verden. Næste skridt er online Sommerock med musik af Søren Møller og vinhygge hos Kappel.

Der er rent faktisk flere kunder, imens Fredericia AVISEN besøger vinhandleren i Danmarksgade. Der købes kurve, gaver, vin og andre lækkerier, men smagningerne må vente lidt endnu – i alt fald analoggaven, men hvad gør man så – man holder dem naturligvis online.

“Der har været god opbakning. Alle har taget det positivt. Det har været min måde at komme ud over stepperne, når vi nu ikke kan afholde vinsmagninger som normalt, så må vi hjem til dem i stuerne i stedet,” siger Dennis Kappel.

Dennis Kappel inviterer vinsmagerne med hjem i hans private stue, når de mindste er puttet, og så kan man ellers nyde et glas vin eller fire og høre ham fortælle om de forskellige vine. Ligesom kunstnerne har berettet om, så kan man læse med i kommentarsporet og på den måde komme meget tæt på kunderne og deres præferencer for de enkelte vine, og nogle får da også ondt i håret.

“Dennis – jeg skal jo have fri dagen efter. Din sidste smagning var hård,” fortæller en vinkunde i butikken og griner. Dennis svarer: “Man må jo godt spytte ud,” og så griner begge og bliver enige om, at konceptet holder.

“Smagningerne starter kl. 21.00 af hensyn til familierne. Vores datter skal lige se Disney Sjov først og så puttes hun, imens jeg rigger op. Jeg hygger mig med det. Min kone putter vores nyfødte søn ved siden af, og så hygger jeg med at være sammen online med kunderne. Det er sjovt at være online. Der opstår et ping pong mellem de enkelte kunder som ikke nødvendigvis kender hinanden. Jargonen er løs, hyggelig og speciel – det er det, jeg godt kan lide,” siger Dennis Kappel.

Sommerrock bliver digital med musik, hygge og vin

“Det er super ærgerligt, at Sommerrock er aflyst, men jeg ville gøre noget andet. Jeg har arrangeret online sommerrock, hvor jeg har inviteret Søren Møller til at spille lidt musik samtidig med en smagning, dertil er vi gået lidt op i kaliber med de våde varer. Man får fire hele flasker og en overraskelse indenfor spiritussens verden,” slutter den moderne vinhandler.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer