Hop ind på Fredericia Avisens Facebookside – og vind billetter.
Det lokale hardcoreband Lifesick kommer hjem til Fredericia efter deres Europa Tour som warmup for Hardcore-legenden Harley Flanagan. Drengene fra Lifesick har haft en super fed tour og spiller på Ungdommenshus fredag d. 15 december.

I den forbindelse lover vi i samarbejde med Ungdommenshus, at udlove 2 billetter og 2 øl til deres koncert i Fredericia, arrangementet hedder Vinter Depresion Vol.1 og dørene åbner kl. 20.00. Foruden Lifesick, spiller Hexis og Ordeal begge fra Danmark, desuden kommer From Habour fra Tyskland.

I nedenstående video fortæller forsanger Simon Shoshan om tre episoder fra touren, en af dem er løgn, skriv hvilken du mener?

  1. Er det historien om at de måtte stoppe bussen og sove i telt
  2. Er det tumult på et værtshus i Østrig
  3. Er det Simon som giver den så meget gas på scenen i Holland at han spytter blod.

Skriv dit tal i kommentarfeltet, og vær med i lodtrækningen om 2 billetter og 2 øl/sodavand, vinderen findes Fredag d. 18 kl. 12.00.

Jeg spørger dem hvilke indtryk de har med hjem fra Touren og får følgende citater:

“Det bedste har da selvfølgelig været at spille en masse fede koncerter og møde en masse glade mennesker!”

“Det er fedt at bandet på den måde giver os mulighed for at komme rundt i verden og snakke med Gud og hver mand.”

“Det har også været rigtig fedt at møde Mr Harley Flanagan – han må siges at være noget af en rockstjerne med rygsækken godt proppet med gode røverhistorier.”

“Det har været meget underholdende, Vi har haft rigtig gode forhold undervejs med god forplejning, gode sovesteder og rimelig gode toiletfaciliteter!”

“Det har dog også været nogle lange hårde dage med noget at se til hele tiden, og så har det været hundekoldt næsten hver dag. Så alt i alt en kanon Fed Tour med en masse gode oplevelser at tænke tilbage på!”

Det er ikke sidste gang vi følger et band på udebane, godt gået Lifesick.