Siden oktober 2019 har Euan Donaldson været hos Vinmedkant, men det stopper d. 1. september, hvor han i stedet kommer til at have fuld fokus på Restaurant ene, som hans forlovede, Areewan Erlandsen.

Skotten Euan Donaldson stiftede bekendtskab med Fredericia for første gang, da han besøgte sin mor, der arbejdede på Café Mair’s. Siden fandt Euan og Areewan sammen, og så rev Euan de skotske teltpæle op og flyttede til Danmark.

I oktober 2019 startede Euan hos Vinmedkant, hvor han var rigtig glad for at få chancen for at lede vinforretningen, men efter Areewan har overtaget Restaurant ene har Euan givet en hånd med der, når der har været run på.

Da restauranten hed Restaurant ROS havde Vinmedkant et samarbejde. Efter Areewan har tager over er der fortsat et samarbejde, og det er blevet udvidet. Blandt andet skal Restaurant ene. levere mad vinsmagninger og lignende.

Men hvordan bliver det for Euan? Vi har har været forbi Vinmedkant, hvor vi talte med den imødekommende skotte.

“Det bliver specielt for mig. Jeg har været der meget for at hjælpe, og det mentalt at skulle være to steder har været. Derfor var det en nødvendig beslutning,” siger Euan.

Areewan vil komme til at være chefen i restauranten, som det hidtil har været siden hun overtog.

“Jeg vil komme til at hjælpe med alt det jeg kan. Via Vinmedkant har jeg erfaring med vin, og kan præsentere vine for kunderne og være tjener,” siger Euan.

Hvordan har det været at være hos Vinmedkant?

“Det er nogle fantastiske personer, der står bag. Jeg vil stadig have kontakt med dem, og jeg er meget taknemmelig over, at de har betalt kurser til mig så jeg har dygtiggjort mig. Det har været en fornøjelse at være en del af det,” siger Euan. 

Resten af august er Euan fortsat at finde i Vinmedkant, men fra 1. september starter et nyt kapitel. Ikke kun med Restaurant ene., men også personligt for ham.

“Jeg begynder på sprogskole. Jeg skal lære at tale flydende dansk, men jeg blev enig med skolen om, at det er en god idé at vente til det her er overstået,” siger Euan, der kan flere danske udtryk og efterhånden forstår en del dansk.

En af grundende til, at Euan har givet en hånd med hos Restaurant ene. har været travlhed. Flere aftener har restauranten meldt udsolgt.

“Vi er overrasket over, at det er gået så godt. Det er stadig samme koncept som ROS, og da det stadig hed ROS var det også en god restaurant. Nu er der bare kommet endnu flere kunder,” slutter Euan.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer