Vin & Vin i Taulov fylder torsdag fire år. Det er ikke til at tro for Torben Alenbæk, da vi fanger ham i telefonen til en snak om fødselsdagen.

Er der virkelig gået fire år? Det tænkte Torben tidligere, da han opdagede, at Vin & Vin åbnede for fire år siden under navnet ItaloWinesOnly, men sidenhen er vinhandleren blevet en del af kæden Vin & Vin, men som tidligere beskrevet på Fredericia AVISEN, er butikken mere end bare druer.

“Når man tænker tilbage på, hvor meget vi har opnået igennem de fire år, er det helt fantastisk, især fordi vi ligger i Taulov. Ikke mange havde spået os chancer, så det er helt vildt, at vi nu har været her i fire år,” siger Torben Alenbæk, der blandt andet har udvidet butikken fra at være 48m2 til nu at have 220mog dertil kommer udendørsarealerne.

“Vi startede ud med kun at have italienske vine og varer krydret med meget få danske ting, men i dag er vi en del af Vin & Vin, hvor vi dog stadig har bibeholdt lidt italiensk islæt med restauranten,” forklarer Torben om udviklingen igennem tiden.

Tiden er fløjet afsted, og faktisk fik Torben en overraskelse, da han opdagede, at det er fire år, som Vin & Vin fylder.

“Vi vidste godt, at vi havde fødselsdag, men vi var ikke helt nået til at tænke på, at vi altså fylder fire år. Tiden er fløjet afsted,” konstaterer Torben og kommer ind på, hvordan Vin & Vin i Taulov kan udvikle sig i de kommende fire år:

“Vi har tanker om flere ting. Vi tænker på at kunne udbygge mere på adressen i forhold til kurser og selskabslokaler, og så kunne det også være, at vi udvider med en butik mere et sted. Det kunne vi i hvert fald godt tænke os,” udtaler Torben, der ikke har oplevet forskelligheder mellem at have adresse i Taulov kontra Fredericia:

“Jeg tror faktisk, at vi har det ligesom i Fredericia. Man kører gerne til bjerget, som man siger. Man kommer til noget specielt, så kører man gerne efter det. Vi skal fortsætte med at være den gammeldags butik, der emmer af hygge, og det gør, at  folk kommer herud fra hele Trekantsområdet,” lyder det fra Torben.

https://goo.gl/MSbg7k