Villy Søvndal ser gerne sig selv som Koldings næste borgmester. Det meddelte han ved et pressemøde på Restaurant Skamlingsbanken i dag.

Meldingen kommer i kølvandet på, at Villy Søvndal for tre uger siden offentligt fortalte, at han gik med overvejelser om at gå ind i kommunalpolitik igen.

– Siden har jeg fået så mange positive tilbagemeldinger fra folk i Kolding. De har ringet til mig, skrevet til mig og stoppet mig på gågaden. Jeg er overvældet og faktisk lidt rørt over opbakningen, siger Villy Søvndal.

Udover at tale med Koldings borgere, har Villy Søvndal gennem de seneste uger også holdt møder med repræsentanter fra flere af byrådets øvrige partier.

– De politiske samtaler har givet mig indtryk af, at der er et ønske om en ny retning for Kolding. Og den melder jeg mig klar til at stå i spidsen for, siger han.

Formelt set er Villy Søvndal først spids- og borgmesterkandidat for SF Kolding, når medlemmerne har haft mulighed for at vælge ham på afdelingens generalforsamling den 19. september. Men på pressemødet i dag herskede ingen tvivl om, at Villy Søvndal har både bestyrelsen og byrådsgruppen stærkt bag sig.

– Jeg ser Villy som én af landets allermest visionære politikere. Så jeg er ikke i tvivl om, at han vil være den rette til at føre Kolding ind i en ny politisk tidsalder, siger gruppeformand Hans Holmer.

SF’s mærkesager i valgkampen bliver bl.a. at skabe en by fuld af liv, at gøre Kolding til en stærk børnekommune, at sikre en grøn omstilling, at styrke lokalsamfundene, at styrke Kolding som uddannelsesby og at sikre gode forhold for ældre, handicappede og udsatte.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer