Fredericia AVISEN var til MGP 2019 i Jyske Bank Boxen, hvor de 10.000 mennesker i salen skabte en helt vild atmosfære. Det må uden tvivl have været en stor oplevelse for både tilskuere og deltagere.

Jyske Bank Boxen. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Da jeg selv var barn var det altid været en drøm for en at kunne stå på en scene enten for at synge eller danse. Men det med at stå på en scene for at enten synge eller danse blev ikke til noget.

Men i stedet kan man være en del af publikum, og den fornøjelse fik jeg ved dette års Børne MGP. Pressen havde fået pladser i balkonværelset, med godt udsyn over festlighederne. Det var en fornøjelse at være med til det store show, hvor hele setuppet var fremragende.

Børne MGP 2019. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Inden showet begyndte, gik Fredericia AVISEN live på Fredericia AVISEN’s facebook side, hvor indgangen til Jyske Bank Boxen var Herning Musikskole med at synge forskellige sange og underholde gæsterne som stod i køerne til salen.

Efterfølgende blev pressefolket ført op til balkonværelset, med udsigten til hele salen og scenen. En hyggelig stemning på balkonværelset, med lækre snacks og drikkevarer.

Snacks til MGP. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Vinderen af børne MGP 2019

Børneværterne, Joakim Ingversen Linde og Silja Okking kårer vinderen af børne MGP 2019, i år blev det sang nummer 6, SODA med ‘Bedste Veninder’, som der blev fremført af de to 11 årige energiske bedste veninder Sofia og Dagmar fra Charlottenlund.

Efter kåringen af vinderen kommer de to bedste veninder, Sofia og Dagmar op til pressen, her får de stillet et par spørgsmål hvor de med en kæmpe begejstring svarer på dem.

”Vi har en god kemi og vi griner af de samme ting, derfor vi er bedste veninder. Vi synes at ting er sjove som andre ikke synes er sjovt. Det er det bedste at vinde, vi havde ikke regnet med at vinde, vi synes alle de andre også var gode. Men det er dejligt, vi er rigtig meget glade vi ved ikke hvad vi skal gøre lige nu af glæde”, siger Sofia og Dagmar.

Afterparty

Efter showet, kunne alle deltagere og deres forældre komme til afterparty, hvor der var mad og alle deltagernes sange blev spillet højt i højtalerne. Dansegulvet var helt fyldt med alle deltagerne, en masse af glæde og musik fyldte hele rummet.

Glade børn som hopper og danser rundt, det er dejligt at se hvor meget sammenhold og hvor gode venner alle deltagerne er blevet med hinanden.

”Vi er blevet gode venner med alle de andre deltagere, vi har været meget sammen med dem lige siden vi startede MGP. Det har været super hyggeligt, så nu skal vi bare danse og hygge os med dem til afterparty. Vi skal også på turné med hinanden, så vi kommer nok til at bevare kontakten med dem alle”, fortæller Sofia og Dagmar med en begejstret stemme.

Astrid fra Sevel får tredjeplads

Fredericia AVISEN var med til afterparty, hvor der var en masse sang og glade børn som dansede på dansegulvet. Men en meget glad og tilfreds deltager fra Sevel, Astrid Juhl Poulsen kom vi i snak med.

”Det er fuldstændig vildt, jeg har ikke fattet endnu hvad der er sket, ja det er bare super fedt, det var rigtig fedt at være på scenen, ingen oplevelser kan erstatte det her”, fortæller en meget glad Astrid Juhl Poulsen.

Se hele interviewet med Astrid Juhl Poulsen her:

Se Fredericia AVISENs video fra aftenen her:

https://mikeno.dk/t262/M%C3%B8d%20og%20lyt%20til%20foredrag%20med%20Umahro%20Cadogan%20fra%20%22Spis%20dig%20rask%22
Annonce – køb billet her