Forside Fredericia Vil du miste din kæreste eller mand til en hest?

Vil du miste din kæreste eller mand til en hest?

DEL
Rockstar Games

Fredericia AVISEN elsker gaming. Efter, at kulturredaktøren kørte til Føtex i det vilde WEST og købte Red Dead Redemtion 2 blev han nødt til at forklare, hvorfor de fleste drenge og mænd pludselig er blevet tiltrukket af heste.

I november skrev vi en artikel om Red Dead Redemtion 2, et westernspil, der havde slået alle rekorder og samtidigt blevet kåret af de fleste gamere til det flotteste og mest gennemførte spil længe.

Rockstar Games

Jeg havde i mit newsfeed længe set opdateringer fra granvoksne mænd som skrev kryptiske cowboybeskeder eller simpelthen bare kastede deres kærlighed mod Red Dead Redemtion 2. Efter onlinedelen var blevet godt etableret begyndte jeg at se flere eftersøge spillere til deres bande, nu kunne jeg ikke længere selv stå stand, jeg måtte have spillet selv. For at forstå hvad spillet gør ved folk, bliver resten af artiklen skrevet som en historie.

Dagbog, dag 1

Det Vilde West

Jeg havde besluttet mig for, at jeg ville være cowboy, så jeg sadlede min Cactus og tog den korte rejse mod Føtex West. Det er søndag, lidt over middag, solen er for længst stået op over fortet Fredericia. Det tager lidt overhånd under provianteringen på Old Vejlecountryoad.

red
Overlevelsespakke fra Føtex WEST. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Jeg rider mod min lejr i Riddergade og gør klar til en forhåbentlig lang dag i den virtuelle prærie. Mens prærien indlæses gør jeg alt klar i teltstuen, finder tæpper frem og tænder levende lys til mørket falder på.

red dead redemption
Min første lejr i Red Dead Redemtion 2. Foto: Rockstar Games

Der går ikke mange minutter, før den virtuelle verden ikke er noget, jeg kigger ind i, men det er i stedet noget, jeg deltager i. Jeg kæmper mig gennem et snelandskab, mens jeg minut for minut bliver en bedre cowboy. Jeg har sadlet op på armlænet af min sofa og brygget kaffe i stuen.

red dead redemption
Afsted på nye opgaver. Foto: Rockstar Games

Uden at være en kujon og fortælle for meget af mine gerninger, så kommer jeg ud af sneen og jeg ser på mit lommeur. Timerne er fløjet af sted, og jeg har tilbragt flere hundrede kilometer på hesteryg. Nu folder der sig en kæmpe verden ud foran mig. Det får det lovløse frem i mig. Jeg har allerede tilbragt så mange timer med min hest, at jeg føler noget for den, jeg giver den mad, klapper og strigler den, selv når den ikke har behov for det.

red dead
Hestekærlighed i Red Dead Redemprion 2. Foto: Rockstar Games

Jeg føler mig uovervindelig og jeg viger ikke tilbage for et godt slagsmål eller en skudduel. Jeg røver med den ene hånd og tæmmer vilde heste med den anden. Det er faktisk så spændende og jeg har så travlt, at jeg næsten savner en trejde hånd til at udføre missioner.

red dead
Bjørnejagten der tager overhånd. Foto: Rockstar Games

Jeg lærer at jagte og starter ud med kaniner og hjorte, før jeg frygtløst kaster mig over en kæmpe legendarisk bjørn. Jeg pelser den og rider tilbage til min lejr, det burde være sidste mission, før jeg skal lægge mig for natten og snart møde daggry. Men skæbnen vil det anderledes, jeg får tanken, hvor mon jeg kan sælge bjørneskindet?

red
Kort hvor de områder jeg har besøgt bliver synlige. Foto: Rockstar Games

Jeg får et morset rygte om et sted i sydvest, men jeg har ikke været der endnu, der er langt, det er et solidt ridt. Min numse begynder at gøre ondt at af sidde i sadlen og jeg skulle for længst have fundet ro under tæppet. Jeg er blevet afhængig af at udforske og ridder alligevel mod sydvest. Jeg finder min køje alt for sent og puster lyset ud.

Dagbog, dag 2

Den Barske Virkelighed

Jeg vågner ikke på prærien, men i min seng, det er en barsk virkelighed at stå op til. Min hest er væk og jeg har lyst til straks at tænde min Playstation igen. Men arbejdet kalder og Red Dead Redemption 2 forfølger mig i alt. Lige fra at jeg starter dagen med at skrive en artikel om Red Dead Redemption 2 og synes det lyder som en hest der løber, når jeg skriver på tastaturet.

Dette spil er intet mindre end fantastisk, så hvis du vil have mere tid til dig selv, så køb dette spil til din mand eller kæreste.

Må først køre i Uge 2
Annonce