Vedr. byrådet kan det konstateres: hvor meget vi ved om hvor lidt vi ved. Byrådet udtaler om skandalerne alt det de ikke ved og ikke kan, men intet konkret om hvad de vil ændre omkring de omkostningstunge skandaler de alle er part i. Enten ved at tie eller ved at stemme for.

Man lærer intet af livet ved at tro, at man har ret hele tiden. At antyde, at vælgerne/borgerne ikke evner at forstå, det ikke at lytte til borgerne, kun at støtte sig op af dyre udenbys advokater er uforståeligt.

Det nuværende byråd opbygger en form for juridisk enevælde med sin lukkethed. Den alvidende attitude de fremfører for derefter intet at vide når det brænder på er uansvarlig.

I Liberal Alliance stiller vi spørgsmålene, vil vi gerne vide hvorfra pengene til advokatudgifter, konkurser, overforbrug og alle de andre fejlskud skal tages fra?

Hvilken velfærd skal der skæres i og hvad er konsekvensen for de af byrådet udpegede bestyrelsesmedlemmer der ikke evnede opgaven inkl. info. niveauet.

Hvordan borgerne sikre I imod gentagelser.

Modige beslutninger skal tages, de kan være upopulær på kort sigt for at virke på lang sigt. Desperat at klynge sig til taburetten er ikke en modig beslutning. Hvad har i kostet borgerne i Fredericia, er i tilfreds med det og Jeres indsats.

Liberal Alliance foreslår Byrådet at lægge det rigtige beløb frem før valget.

Hvis Jeg vælges til det kommende byråd, vil Jeg Poul Rand være borgernes vagthund imod politisk ineffektivitet og ødselhed.

Poul Rand, Calvinsvej 34, 7000 Fredericia

Spidskandidat Liste i, Liberal Alliance.

1 KOMMENTAR

  1. Politikerne i Fredericia Byråd opfører sig skandaløst, som vi ligeledes ser det på Christiansborg, for når man ikke snakker om skandalerne, så forsvinder de, for borgerne / danskerne er så naive, at de ikke opdager det, men de personer, som ikke har valgt den politiske karriere, synes at have noget mere indsigt i mange ting. Man får den opfattelse, at flere personer, der vælger et politikerliv, ofte gør det for egen vindings skyld, for ellers ville langt flere politiker i Fredericia Byråd have sat en stopper for skandalerne ved at undersøge, hvad der der er foregået, men det har man åbenbart ikke ønsket og i stedet være en medløber.

Skriv en kommentar