Foråret er i den gang, alt bliver grønt og farverigt. Solens stråler masser temperaturen op på 20, og hos Kop & Kande i Midtpunktet blænder man op for et spændende arrangement, når butikken den 29. april inviterer til male- og hyggeaften i samarbejde med Royal Copenhagen.

At male som en kongelig porcelænsmaler er ikke bare lige, men derfor kan man godt have det sjovt og prøve alligevel, og det er præcis, hvad Helle Høyer, Lise Møller og co i Kop & Kande gør på mandag.

“Vi glæder os. Sidste år var det mega sjovt, og vi havde en virkelig god aften. Selvom det er svært at håndtere penslerne som en professionel, så fik vi gode fif og havde en rigtig god aften,” fortæller Helle Høyer til Fredericia AVISEN

Det koster 500 kroner at være med, men det dækker også over, at man får sin egen kop med hjem. Samtidig er der mulighed for at vinde en flot Royal Copenhagen vase til en værdi af 799 kr.

Arrangementet starter 18.15 og der vil være lidt godt til ganen. Der er få pladser tilbage, men skulle du have lyst til at være med, så kig ind i butikken eller ring på 75 93 39 39

Annonce Kom til 1. maj i Tøjhuset