Vicepolitikommisær Finn Ellesgaard stod for dagens døgnrapport, og han kunne til at starte med berette om et indbrud på Ametystvænget fredag mellem klokken 15:00 – 21:00. Man har opbrudt et soveværelsevindue og blandt andet stjålet smykker.

Mellem mandag d. 19. oktober og frem til d. 2. november har der været indbrud i et kælderrum i Kongensstræde. Man har stjålet håndværktøj og maling. Indbruddet er først anmeldt nu, oplyser Finn Ellesgaard.

Det sidste indbrud er sket i en container på 6. Julivej. Det er sket lørdag mellem 15:00 – 15:06, hvor man har skåret en hængelås op med en vinkelsliber. Der er stjålet en DeWalt boremaskine, en DeWalt håndværkerradio og Mekita håndværktøj. Grunden til det korte gerningstidsrum er, at et vidne så en bil køre fra stedet.

Den sidste sag på døgnrapporten skete fredag klokken 08:22, hvor en 32-årig mand, der ikke er fra Fredericia, blev standset på Skærbækvej ved Hejse Kro. Det viste sig, at han var påvirket af euforiserende stoffer og ikke havde førerret.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer