Lørdag den 27. februar slår erhvervsakademiet Lillebælt (EAL) dørene op til åbent hus, hvor interesserede kan komme forbi og få inspiration til, hvordan man på EAL kan blive rustet til drømmejobbet.

Der er lagt op til en hyggelig dag på Boulevarden 25, hvor alle interesserede får mulighed for at møde en masse EAL-studerende. De står bl.a. klar til at fortælle om EALs uddannelser der har studiestart i september, ligesom de også vil fortælle om, hvordan det er at være studerende på erhvervsakademiet.

Udover at møde de studerende er campus også bemandet med studievejledere, som kan rådgive og vejlede om valg af uddannelse, ligesom man som besøgende også har mulighed for, at høre hvilke internationale muligheder man har som studerende på EAL.

Åbent hus finder sted på EALs campus på Boulevarden 25 i Vejle lørdag den 27. februar kl. 11-14.

Fakta
På Erhvervsakademiet Lillebælt kan man tage to typer videregående uddannelser: de 2-årige erhvervsakademiuddannelser og professionsbacheloruddannelser, som kan tages som overbygning på en erhvervsakademiuddannelse.
På EAL i Vejle udbydes følgende uddannelser: datamatiker, EL-installatør, energiteknolog, handelsøkonom, logistikøkonom, procesteknolog, serviceøkonom, pba. i innovation og entrepreneurship, pba. i softwareudvikling og pba. i webudvikling. Læs mere på eal.dk.