Den 29. december 2016 om aftenen udviklede et butikstyveri sig til et røveri i supermarkedet Liva på Galgebjergvej i Kolding.

En mand forlod butikken uden at betale for en flaske champagne, som han havde skjult under sin jakke. Personalet fulgte efter manden, og ude på parkeringspladsen konfronterede de ham med tyveriet. Det fik gerningsmanden til at slå ud efter personalet med en fyldt Cocio glasflaske, og han ramte en af dem to gange på kroppen med flasken. Herefter ramte gerningsmanden en jernstolpe, så flasken blev knust.

Gerningsmanden løb fra stedet i retning mod Vejlevej og tabte under sin flugt den stjålne champagne. Han væltede efterfølgende på græsset, og den forurettede ekspedient løb efter og forsøgte at holde ham nede på græsset, hvilket ikke lykkedes, og da gerningsmanden sagde “nu skal du fandme få” eller noget lignende, valgte han at lade gerningsmanden gå.

Signalement: Mand med almindelig kropsbygning og dansk af udseende på ca. 35 år og 175 – 180 cm høj. Manden var skaldet og iført lyse cowboybukser, grå åbentstående jakke, tørklæde med mønster (som et Burberry tørklæde) og grå støvletter med rødlige snørebånd.

Ved du, hvem gerningsmanden er, eller har du kendskab til episoden, så kontakt Sydøstjyllands Politi på 114.