Mit navn er Victoria Richards, og jeg er 15 år gammel. I uge 37 er jeg i praktik hos Fredericia AVISEN. Det er noget, som jeg har set meget frem til og haft forventninger til.

Det startede med, at vi skulle finde en praktikplads på min skole. Jeg tænkte hurtigt, at jeg gerne ville i praktik hos en avis eller lignende. Årsagen til at jeg lige ville i praktik hos en avis var, at jeg altid har kunnet lide at skrive i skolen.

Derfor valgte jeg en dag efter skole at tage ned forbi AVISEN for at høre, om de eventuelt var interesseret i at have mig som praktikant. Jeg fik besked på at henvende mig til Andreas, som arbejder hernede. Så gik jeg hjem og skrev en mail. Et par dage senere modtager jeg en mail om, at jeg var velkommen hos dem. Dog havde vi lige fået en besked i skolen om, at på grund af corona var al praktik aflyst. Det syntes jeg selvfølgelig var rigtig ærgerligt. Men så fik vi så lov til det alligevel, så nu er jeg her. 

Udover det så tænkte jeg, at det ville være en oplagt mulighed at opleve at være på en avis og skrive. I forhold til fremtiden, så tænkte jeg også, at det var perfekt at prøve det med at være journalist af, da jeg efterhånden i flere år har spekuleret på, om det mon er noget, som jeg kunne tænke mig at blive og have interessen for. Så derfor er jeg glad for, at det lykkedes mig at komme hertil. Jeg ser frem til at lære nye ting indenfor området. Primært at få lært, hvordan arbejdet som journalist egentlig er og at blive klogere i løbet af denne uge. 

Til hverdag går jeg på Ullerupbæk Skolen Afdeling Nørre Allé. I år er mit tredje og sidste år på skolen, da jeg går i 9. klasse. Jeg går på en linje for sportsudøvere. Det giver mig mulighed for at have to morgentræninger i skoletiden – henholdsvis tirsdag og torsdag morgen. Det er super fedt at kunne dyrke sin sport. I min klasse går alle til sport, så man møder mange fra andre sportsgrene. Vi har alle en hverdag, som minder om hinandens trods forskellige sportsgrene, så det er fedt at kunne relatere til andre.

I min fritid bruger jeg nemlig meget tid på svømning. Jeg svømmer i svømmeklubben DeltaSwim, hvor jeg svømmer 7 gange om ugen. Det er meget træning, men jeg kan godt lide at være aktiv og at have noget at bruge min tid på. Så synes jeg selvfølgelig også, at det er sjovt, for det er klart det vigtigste. Jeg har svømmet som konkurrencesvømmer i 5 år efterhånden. 

Under coronatiden kunne vi naturligvis ikke træne, som vi plejer. Derfor måtte der tænkes i alternativer. Vi svømmede nogle gange i ugen nede ved Østerstrand. Vi havde våddragter på, men det var stadig utrolig koldt, men det var også klart en oplevelse at prøve noget andet, for det var slet ikke det samme som en normal træning. Det er svært at beskrive følelsen af, hvor koldt vandet egentlig var der omkring klokken 8 om morgenen. Men dragterne på og så ellers bare i det kolde saltvand. De første mange minutter var det slet ikke til alle holde ud, men langsomt med tiden blev det mere og mere tolerant. Det var alt sammen en mærkelig situation, men jeg vænnede mig til det, og jeg synes, at trænerne var utrolig gode til at komme på ideer til andre former for træning. 

Nu glæder jeg mig til en uge med journalistik.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer