Onsdagen i Belek bød på en ordentlig omgang vind og en seriøs regnskylle , da Jonas Dal afsluttede et træningspas.

Sydens sol og varme. Det var der ikke meget af onsdag, hvor det viste sig, at vejrudsigten – desværre – holdt stik og måtte finde os i, at stå op til en grå himmel med regnvejrsskyer hængende i horisonten.

Det var allerede et tema ved morgenmaden, da der var mulighed for at tage ud at se Fremad Amager spille i nærområdet. Netop Amager er den første modstander for FC Fredericia, når NordicBet Ligaen starter op d. 29. februar, og derfor var det oplagt at tage hen at se kampen.

Med et faretruende regnvejr, og da kampen skulle afvikles på en bane uden en overdækket tribune, valgte spillertruppen at blive på hotellet, da det godt kunne gå hen at blive en våd og kold omgang. Der var derfor ingen grund til at tage ud i et potentielt regnvejr og øge risikoen for at blive syg.

Klokken 09:45 var der kaldt til samling i receptionen på hotellet. Holdlederen Ugur har lånt en bil, og lige netop i et stormvejr fik jeg benyttet den mulighed for at komme til træning uden at komme ud i blæsevejr. Spillerne skulle tage den obligatoriske løbetur.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

Under den korte køretur på 2-3 minutter fortalte Ugur, at han forventede det ville blæse helt vildt på træningsbanen. Og han fik ret. Man kunne høre blæsten på hotellet, og da træningsbanen ikke er omgivet af bygninger, der giver læ, og ligger lige op til stranden, blæste det ind.

Det var derfor ikke dagen, hvor der skulle trænes afleveringer, som skulle være i luften og heller ikke dagen, hvor man skulle stå alt for meget stille. Det blev der taget hensyn til fra Jonas Dal og assistent Thomas Ransborg. Possession-øvelser og et spil på to mål med forskellige temaer var derfor på programmet.

Det blæssende vejr til trods fik den maks gas på træningsbanen, hvor FC Fredericia-spillerne var i en time og 15 minutter. Og heldigvis ikke længere. Efter et par fællesbeskeder begyndte det at styrte ned fra himlen, og folk søgte tilflugt i omklædningsrum.

Det viste sig at være en lokal byge og efter kort tid kunne vi igen sætte kurs mod hotellet, hvor der var frokost klokken 12:30.

Erik Nissen blev fejret under aftensmaden.

Frem til aftensmaden klokken 19:00 var der fri leg. Nogle benyttede det til at få behandling, andre hyggede sig med Football Manager og nogen tog et velfortjent hvil inden maden skulle indtages. I forbindelse med aftensmaden var der en overraskelse, da fødselaren Erik Nissen, der fyldte 23 år, fik en af personalet. På en rullevogn og med sang fra hele spisesalen, inklusive de andre borde, som ikke havde noget med FC Fredericia at gøre.

Klokken 20:00 og en times tid frem var der spillermøde, og efterfølgende sluttede dagen med, at “Holdet bag holdet” mødtes og evaluerede dagen og talte om løst og fast.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer