Det kan godt være, at det er dejligt at komme lidt væk hjemme fra, men det tærer også på kræfterne.

Du kommer til at hygge dig, det er ikke arbejde… Kommentaterne har været mange fra venner og andet godt folk, da jeg sagde, at jeg skulle til Tyrkiet med FC Fredericia, men fakta er nu, at efter en uges tid i Tyrkiet, så er batterierne faktisk ved at være flade.

Det er ikke bare en 8-16 dag man har, hvor man så kan gå hjem at kaste sig i sofaen efter endt arbejdsdag. Man kan ende med at være på hele tiden, og det er også fedt, men det giver en rytme, som kroppen ikke er helt vant til og det har gjort, at trætheden har meldt sig.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

Der har alle dage været en formiddagstræning på halvanden times tid og en del af dagene har der været en eftermiddagstræning. Det er ikke hårdt at være til selve træningerne, for der laver man jo som journalist ikke det noget, udover når man pludselig uventet bliver sendt på banen med et skjold.

Normalt går man ellers og hygger sig, taler lidt med folkene omkring holdet eller kan gå lidt rundt og nyde naturen, imens spillerne pisker rundt på banen. Det er perioderne, når der ikke er træning, der faktisk trækker tænder ud på en måde, der er svær at forklare.

Det er nemt at springe over hvor gæret er lavest, men man vil levere sit ypperste, og derfor var jeg eksempelvis i går aftes tvunget til at lave et interview klokken 23:00 med Jonas Dal, hvis det skulle være på bedstmulige vis. I dag er der nemlig kamp klokken 15:00 dansk tid, og efter træningen havde Jonas Dal ikke sat holdet, og vidste ikke hvem 100 procent, hvem der kunne spille.

For at få det bedst mulige produkt ventede jeg derfor med at lave optaktsinterviewet for at få den bedst mulige kvalitet. Derfor endte det eksempelvis søndag med at blive en arbejdsdag, hvor tiden var fordelt mellem 10:00 – 23:30, hvor sidste artikel var færdigskrevet.

Det er langt fra i alle timerne, at der er lavet noget arbejdsmæssigt, men jeg har ikke bare kunne slå hjernen fra uden at have arbejde i hovedet og det er formentlig det, som har gjort, at jeg er begyndt at føle mig træt.

Så er det godt på den front, at den tirsdag står på en hjemtur, der begynder omkring klokken 03:30 tyrkisk tid, hvor kursen sættes mod lufthavnen.

Inden da venter en kamp mod georgiske Lokomotiv Tbilisi, som bliver turens sidste højdepunkt.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer